Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracownicaiszef

MÓJ PRZYSZŁY SZEF CHCĘ ROMANSU

Polecane posty

Gość pracownicaiszef

Dostałam ciekawą propozycję pracy w pewnej firmie. Tylko nie wiedziałam że ..ten szef taki jest. Był normalny na początku. Powiedział że podpisanie papierów itp będzie na spotkaniu we dwoje i prosto z mostu zaproponował mi romans i powiedział że będzie mi płacić dodatkowo za romans. Nie widziałam co powiedzieć więc odmowilam z początku a on do mnie żebym wtedy pożegnała się z pracą ..i powiedział że przyjedzie że zrobię mu lodzika a on podpisze ze mną umowę i przyjmie mnie do pracy a później będę musiała się z nim spotykać i uprawiać z nim seks wtedy kiedy on będzie tego chciał a mówił że bardzo często będzie chciał. .Ja mówiłam że nie chce tak że w takim razie poszukam czegoś innego. A on kazał mi się zastanowić bo stwierdził że oboje tego chcemy. .i co robić?

Gość gość
i co robić? następna k***a która udaje że ma rozterki... facet dobrze powiedział, oboje tego chcecie... A może on jest jakiś cwaniak, powiedz że lód po podpisaniu umowy, żebyś za darmo nie połknęła szmato.

jak jestes z wawy mozemy zrobic taka akcje, ze moj znajomy pozaklada ci mikrofony, mikroporty i inne bezprzewodowe automaty pod kiecka, pojdziesz tam, troche poflirtujesz, my to wszystko nagramy, a na drugi dzien ja w garniturku pojde do niego z propozycja ugody... :P kasa sie podzielimy, bo wlasnie przydaloby mi sie kilka tysi na wyjazd... :P:)