Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo, bardzo ciasna pochwa.

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat i jestem dziewicą, ale nadeszło zainteresowanie własnym ciałem, więc wzięłam lusterko i chciałam zobaczyć jak "to" wygląda. Długo szukałam dziurki i znalazłam ją dopiero kiedy się maksymalnie rozluźniłam i nie mogłam uwierzyć, że jest tak mała! Nigdy nie udało mi się włożyć tamponu - odczuwałam okropny ból i nie chciałam więcej próbować. Co ważne - jako 14-latka długo nie dostawałam jeszcze okresu, co było dość dziwne, a z powodu długo utrzymującego się bólu jajników, pleców, brzucha poszłam do lekarza i okazało się, że moja błona dziewicza jest tak gruba i ciasna, że krew z okresu nie mogła się wydostać, więc gromadziła się w postaci torbieli o wymiarach 17x10 cm. Błonę mi wycięli, ale zaczęła się ona zrastać... Na szczęście nie musiałam się ponownie poddawać temu zabiegowi. Wizyta u ginekologa była czymś strasznym - jeden wielki BÓL i krzyk. Obawiam się, że stan mojej pochwy może mi znacznie utrudnić pierwsze współżycie. Na razie mi się nie spieszy, ale pewnie wiele z was miało podobny problem. Opowiedzcie jak było u was, co wam pomogło itp. Czy mam oczekiwać, że mój pierwszy raz nie będzie niczym przyjemnym? Proszę o wypowiedzi.

Gość gość
Ty masz dopiero problem ! Nie martw się rozluźni Ci ktoś, ale dorośnij. Chciała bym dzisiaj mieć takie problemy przyziemne.

Gość gość
Wydaje mi sie ze jestes w ciazy jesli okres ci nie leci. Mozliwe,ze dotlnelas cos,czegos co mialo slady spermy np moglas mamy majtki zalozyc a wczesniej tata kochal sie z mama i na majty spust zrobil. Pomysl logicznie.

Gość gość
Radzę przeczytać posta :P Okres mam, nie ma podejrzenia ciąży.

Gość annnnnnnneczek
Też miałam bardzo ciasno i niestety na początku to będzie dla Ciebie bolesne... Nie ma na to rady. Ale warto się przemęczyć dla poźniejszych doznań ;)

Gość gość
spoko jest wyjście awaryjne zawsze możesz anala nadstawić !!! :)