Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agatka198801

Jestem szczęściarą

Polecane posty

Mój mąż nie jest ani leniem ani gamoniem. Jest przystojny , mądry nie umie naprawiać samochodów czy zakladać grzejników ale za to potrafi naprawić komputer . Od samochodów i grzejników mam brata . Poza tym mąż jest wspaniałym ojcem. W styczniu skończę 28 lat

Gość gość
BRAWO TY !

Agatka ja mam lepiej bo robię wszystko sama w domu. Do tego nie muszę prania wstawiać przy mamie bo umiem sobiebporadzic SAMA. Moja mama przyjeżdża by móc pobawić się z wnukiem i wypić ze mm kawę przy rozmowie, a nie obciążać mnie przy obowiązkach. A co więcej mój mąż SAM remontował nasze mieszkanie i utrzymuje rodzinę. Więc nie muszę pracować nawet na POL etatu. Jestem w takim razie LEPSZA mama bo siedzę z moim 2 latkiem w domu! I dałam mojemu mezowi SYNA! Ha, widzisz, można lepiej! xD xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ja też radzę sobie sama ze wszystkim, ale jak wracam z pracy i mama jeszcze jest bo czeka na autobus to chwilkę mi popilnuje małej , zazdrościsz? Pracuję na 1/2 etatu żeby odciążyć męża , żeby sam nie musiał harować na rodzinę A syna pewnie też mu dam zobaczymy :)

Gość gość
gość dziś Mój mąż nie jest ani leniem ani gamoniem. Jest przystojny , mądry nie umie naprawiać samochodów czy zakladać grzejników ale za to potrafi naprawić komputer . Od samochodów i grzejników mam brata . Poza tym mąż jest wspaniałym ojcem. W styczniu skończę 28 lat Zgłoś Agatka198801 dziś Mój mąż nie jest ani leniem ani gamoniem. Jest przystojny , mądry nie umie naprawiać samochodów czy zakladać grzejników ale za to potrafi naprawić komputer . Od samochodów i grzejników mam brata . Poza tym mąż jest wspaniałym ojcem. W styczniu skończę 28 lat YYY WIDAC ZE aGATKA TO TWOR KTORY GADA SAM ZE SOBA NA FORUM I PODKRECA SPECJALNIE GORACA ATMOSFERE A WY SIE DAJECIE WKRECIC, PROSTACZKI, JESTESCIE GLUPSZE OD NIEJ,....

Gość gość
jest melepetą, skoro NIC w domu nie robi! Mów co chcesz, dla mnie to leser, który po przyjściu z roboty zachowuje się jak władca, a ty skaczesz koło niego, gazete i kapcie w pysku mu przynosisz, a obiadek pod nos :D

Gość gość
A syna pewnie też mu dam zobaczymy usmiech.gif x o rzesz w mordę, "syna mu da" zawiało islamem

Gość gość
Agatka jest jak moja szwagierka, tylko że ona jeszcze nie ma dziecka. Też skończy w styczniu 28 lat, jest najmundrzejsza na świecie, wszystkiego mi zazdrości i w związku z tym ciągle nieudolnie próbuje zdyskredytować mnie w oczach mojego męża. I też ma obsesję promocji. Potrafi cały dzień latać po sklepach i szukać, gdzie kupi taniej kilogram ziemniaków. Jak raz z nią byłam na bazarku to bylo mi wstyd, bo jak ktoś powiedział jej za dużo za jakąś bluzkę lub torebkę rzucała tym i mówiła, że kupi takie samo za połowę mniej. Mój mąż już jej w niczym nie pomaga, ja tak samo nie, bo ciągle coś od nas chciała, a potem opierdalała mi dupę. Teraz płacze, że ja się niby nie pozwalam mężowi z nią kontaktować.

Gość gość
odpieluchowałaś juz tego swojego dzieciaka??

Gość gość
ty masz coś z deklem? sama sobie odpisujesz? walisz z gościa jak i z nicka! masz rozdwojenie jażni? współczuje twojej rodzinie takiego stukniętego członka rodziny.Moje dziecko robi dokładnie to samo co twoje i nie łazi w pieluchach :-O więc czym się szczycisz? oby nie wyrosła na taką kretynke jak ty :-( ja potrafie w domu wszystko sama ogarnąć,mąż potrafi też wszystko,nawet ugotować i co najlepsze nie wykorzystuje innych jak ty.Ty powinnaś brać tabletki na głowe i psychiatra się kłania tobie dziewczyno :O

Gość gość
14:52 BRAWO!!!! święta racja

Gość gość
Agatka pisze, ze chce męża odciążyć. A co on się spoci przy tych komputerach? Kondycji zero pewnie, młotka w rękach nie miał i tyle. A do tego jak na informatyka guzik zarabia, ze jeszcze żona musi pracować. Czym sie tu szczycić? Żyjesz jak rodzina z niższej klasy średniej, masz przeciętne dziecko, większość w tym wieku robi to samo albo i więcej. A poza tym wiele matek sie decyduję na dziecko nie po to, zebybwybrac rok macierzyńskiego i potem znów do roboty, tylko aby oddać się temu macierzynstwu choć na 2-3 lata.. I co z tego, ze pracujesz na POL etatu? Tracisz najlepsze godziny w ciągu dnia, gdy dziecko jest najbardziej chłonne na wiedzę. Jak ja chcesz odpoeluchowac? W weekendy? Czy w zasyfionym domubbratowej mama ZA Ciebie to zrobi?

Gość gość
agatka bede tobą straszyc dziecko, jak nie bedzie jadło to przyjdzie po niego agatka :)))

Gość gość
moje dziecko tez urodzilo sie 19.01..

Gość gość
17:41 No palce się chłopu spocą na klawiaturze, a i tyłek go pewnie boli od siedzenia :-D

Gość gość
Dobre . Popłakałam sie prawie czytając ten topik:-) masakra:-)

Moje dziecko już nie przebywa w domu bratowej , bratowa przywozi swoje dziecko i moją mamę do mnie i to u mnie mama teraz zajmuje się dziećmi na szczęście , u mnie jest czysto :)

Gość gość
Lubie czytać wypowiedzi Agatki :D

Gość gość
ja też lubię czytać jak służy

Gość gość
Agata, ponawiam pytanie. Jak spędzasz święta w tym roku?

Gość gość
bedzie bratowa syfiara?

Gość gość
"bedzie bratowa syfiara?" x będzie! a jakże, Agatka już jej kupiła pod choinę mopa :D

Gość gość
Agatko kiedy dasz mężowi syna.... tylko tego ci brakuje do doskonałości.

Gość gość
Agatka czemu Twoje dziecko nosi pieluche jeszcze? To jest zaniedbanie! Powinnaś się dzieckiem zająć póki jest małemu potrzebuje rodziców, a nie babcie! Tracisz najlepszy czas! W przyszłości zobaczysz, ze dziecko woli babcie od Ciebie!

Gość gość
no i sprawa się rypła, dzieciak w pieluchach a ona peany wygłasza na kafe nad nadludzkich umiejętnościach dzieciaka :D