Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćf

Spotykam na swojej drodze samych idiotów.

Polecane posty

Gość gośćf

Prawie wszyscy faceci, którzy się mną interesowali to idioci dający wyraz swojego małego rozumu. Dlaczego nie może się mną zainteresować ktoś normalny i ogarnięty, mądrze myślący? :-( Dlaczego polscy mężczyźni są tacy? Nie wszyscy oczywiście. Mam już dość trafiania na tych, których wyżej opisałam.

Gość gość
bo wymagasz modela

Gość gość
Pocieszę cie, że baby też nie są lepsze. Co jedna to większa idiotka szuka jelenia żeby mu wskoczyć na plecy i żeby ją niósł całe życie. A kasy też nie mają i tylko wyłudzają od mężczyzn każdy grosz.

Gość gośćf
Nie szukam modela, czasami tak jest, że do przeciętnego wyglądem człowieka coś ciągnie. Wiadomo, że wolałabym stabilnego finansowo ale też nie, żeby za wszystko płacił...

Gość gość
was nie ciągnie i nigdy nie będzie ciągnąć do przecietnych, inteligetnych, sympatycznych mężczyzn was interesuję tylko niewiarygodnie przystojny facet a potem co drugi temat na kafetaria, że normalni faceci wygineli.Rada dla ciebie zmień otoczenie i nie wybieraj przystojniaków.

Gość gość
A Was mężczyźni ciągnie do przeciętnych kobiet z nadwagą? ;) To takie ironiczne pytanie.

Gość gość
oczywiście ja osobiście wole kobietę z bardziej pulchniejsza niż standardowe fakt kobiety powyżej 68kg wyglądają troszkę mniej atrakcyjnie ale nie powinno z tego powodu skreślać kobiety. Kobiety mimo, że są przecietne wymagają modeli do związku stąd ta moja samotność.

Gość gość
ciagnie swoj do swego