Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Te kobiety, które są na tyle atrakcyjne, że mają wybór, wybierają zwyroli, bad b

Polecane posty

Gość gość

oyów, tępaków, przystojniaków, niewyedukowanych, psychopatów, ściemniaczy,******czy, mitomanów i kryminalistów. Te "szare myszki", na które rzekomo nie zwracamy uwagi, i które nie są "pokroju patologii, więc jej nie wybierają" też by tak wybierały, ale nie czują się na tyle atrakcyjne i pewne siebie. A teraz czekam na komentarze: " Ja wcale nie lecę na tępych, niewyedukowanych przystojniaków,******czy z hajsem wy brzydkie(nieprzystojniacy), biedne(bez kasy), nudne( nie bad boy i kryminalista), prawiczki(nier****cze)." Nawet w wyzwiskach wieńczących zaprzeczenie moim tezom kobiety nieświadomie owe tezy potwierdzają."

Gość gość
fascynujące 💤

Gość gość
Niespodziewałem się bardziej błyskotliwej odpowiedzi. Co szmaty? Zablokowałem wam możność pisania o kafeteryjnych nerdach, prawikach i nagle okazuje się, że jesteście bezbronne i nic więcej nie potraficie oprócz tego?

Gość gość
nie podniecaj się tak, trollu, bo nie masz czym, ty niby taki błyskotliwy, szmaciarzu jesteś, hahaha, BTW, mierne prowo -10/10 💤

Gość tu autor wątku
szmata to moja stara, a stary był niewyedukowanym psychopatą, stąd mam takie wzorce

Gość gość
-100/10