Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z przeszłością

kobieta po przejściach

Polecane posty

Gość kobieta z przeszłością

zostawiłam mojego mężczyznę bo roztkliwiał się w nieskończoność nad moją przeszłością nad którą i ja mocno ubolewam ale starałam się zapomnieć tym bardziej,że tamtych mężczyzn już nawet nie pamiętam, byłam z nimi mając 22 lata

Gość kobieta po przejściach1
czyli 15 lat temu,z Markiem byliśmy udaną parą 4 lata i byłam Mu wierna,kochałam Go jak nikogo na świecie,teraz żałuję że tyle Mu powiedziałam o swoim życiu ale zawsze mnie uczono że na kłamstwie nie zbuduje się niczego

sorki za zmianę loginu ale to ja

Szczerze pisząc już mi się nie chciało bronić i tłumaczyć z tej przeszłosci,mówiłam Mu że zawsze chciałam dziewictwo zachować dla tego jedynego ale pobłądziłam,On niby przytakiwał ale wciąż do tego wracał,nie wytrzymałam w końcu

Gość gość
to zle cie uczyli... pewne sprawy trzeba zachowac na siebie. idealistyczne gadki to jedno, a rzeczywistosc - cos zupelnie innego. pewnie nawet ci, co cie tak uczyli tej szczerosci, sami wiele mieli do ukrycia, taka mała hipokryzja ludzka heh

Gość gość
Dla siebie*

Gość kobieta z przeszłością1
Nawet kobieta z przeszłością ma swoją godność i nie zamierzam siebie potępiać do końca życia,znam ludzi niby porządnych,z czystym kontem ale zdolnych do takich świństw ,że głowa boli.On teraz wydzwania a ja cierpię ale nie odbieram

Gość gość
i bardzo dobrze robisz, to dzieciak niewart twojej uwagi... dopiero przejrzal na oczy? gdybyś do niego wrocila pewnie znowu byloby to samo.

No ja taka jestem i nie zamierzam się zmieniać,nie będę żyła w obłudzie i zakłamaniu,albo mężczyzna zaakceptuje to albo wolę być sama.Nie jestem taka jak inni chociaż oczywiście mam wady.

No właśnie gość,mało tego,On zaczął przy innych żartować sobie że ja to się na interesach znam dobrze,wiecie takie chamskie aluzje,a ja w szoku bo znajomi nie rozumieli o co Mu chodzi,porozumiewawczo mrugnął do mnie,a ja jakbym w twarz dosta

tak to jest do rany przyłóż facet,ale nie mógł tego przetrawić mimo że sam jak twierdził,jestem tam dosyć ciasna,że gdybym Mu nie powiedziała to nie przypuściłby że miałam paru kochanków