Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grudzień magiczny miesiąć. Uwielbiam te przygotwania świąteczne

Polecane posty

Gość gość
Czyli wolisz włozyc do koszyka 6 jajek i cukier niż się 'zbłaznic' przed znajomymi?? skoro tak zle jak piszesz to znajomi tez pewnie dorabiają na boku. Gdybym miała 2 dzieci nie zastanawiałabym się nad tym czy zrobić z siebie' ofiare losu dorabiając w supermarkecie" czy mieć w koszyku 6 jajek, cukier i czekoladę. Twój wybór. jednak wiem o co ci chodzi... niestety nasz kraj 100 lat za murzynami:(szczerze współczuje:(

Gość swieta to taki magiczny czas
Uwielbiam reklame coca coli i ta muzyczke-co raz blizej swieta,najlepsze prezenty ukryte sa w sercach. Uwielbiam w radiu swiateczne piosenki wham,enya i inne. Taki magiczny czas gdy jedziemy po poludniu w wigilie do tesciow i cala droge kolendy w radiu,po drodze oswietlone domy,a jeszcze jak jest snieg to w ogole bajkowo. Dla mnie wtedy czas sie na troche zatrzymuje :)

Gość gość
ciekawe ze tak samo jak honorowo nie traktują swoje zony jak samych siebie a pracują na haalach produkcyjnych czy sprzataja . Przeciez taka robota tez hanbi i tez ich znajomi mogą zobaczyć, w wy na to pozwalacie.Ale to swiadczy o was.

Gość swieta to taki magiczny czas
Listy do M2 swietny film.Wprowadza w ten magiczny czas

Gość gość
Amerykanskich kolęd słucham już od Mikołaja, super nastrajają na Boze Narodzenie bo są bardzo wesołe i rytmiczne a w same świeta słucham naszych polskich kolęd..uwielbiam Krawczyka:)

Gość gość
hihihih :)

Gość gość
A w sklepach już wystrojone choinki-super czas przed nami

Gość Erikamln
ja najbardziej lubię moment jak wszystkie ulice są pokryte pięknym bialutkim śniegiem <3 I też moment strojenia choinki i generalnie domu :) Jakie dekoracje świąteczne planujecie na ten rok? Ja chciałabym pokombinować ze stroikami z poinsecji :)

Gość gość
Kochani proszę was o pomoc przy pierniczkach na choinkę, kiedy najlepiej je upiec i może ktos z was ma sprawdzony przepis ? Będę wdzięczna za rady :) To będą nasze pierwsze prawdziwe święta, chcialabym z dziećmi upiec i udekorowac ,a potem czy one nadaja sie do jedzenia? :o

Gość gość
Ja też kocham grudzień, choć te przygotowania bywają kłopotliwe. :) W tym roku zdecydowaliśmy z rodziną, że spędzamy święta w hotelu w http://www.chotynia.pl/ . Już nie mogę się doczekać! ;)

Gość gość
Pięknie wygląda biała poinsecja w takim srebrnym wazonie-kielichu. Idę szukać w co mogę wsadzić moją :)

Gość gość
ja często robie świecznik z wykorzystaniem jedynie kwiaty gwiazdy betlejmskiej. do naczynia z woda wrzucam dwa, trzy kwiat rośliny i kilka tylajtów . pięknie to wygląda na stole

Gość gość
jak wasze przygotowania? ja już prawie gotowa do swietowania:)