Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwester 2015

Spotkanie z byłą

Polecane posty

Gość Sylwester 2015

Tak się złożyło, że na zabawie sylwestrowej, na którą się wybieramy, będzie też moja była – dowiedziałem się przypadkiem od znajomego. Nie mam ochoty się z nią spotkać, bo chociaż to już 9 lat, to pamiętam bardzo dobrze jak mnie upokorzyła, będzie zapewne z mężem dla którego mnie rzuciła. Powiedzieć żonie i zrezygnować z zabawy, czy pójść i udawać, że się nie znamy ?

Gość gość
powiedziec zonie i odpuscic. po co masz psuc sobie sylwestra , sobie i zonie.

Gość gość
Iść i dobrze się bawić. Tańczyć z żoną. Byłej powiedzieć cześć tak jak każdemu innemu a potem nie zwracać na nią uwagi.

Gość gość
Jeżeli żona nie zna całej sytuacji to jej opowiedzieć i razem podjąć decyzję. Ja osobiście bym nie poszła.

Gość Sylwester 2015
Żona osobiście jej nie zna, słyszała tylko od “dobrych ludzi” jak to będąc ze mną zaszła w ciąże z innym (obecnym mężem) a ja mało się z nią nie ożeniłem. Dowc***m typu “długo czy długie doprawiała Ci rogi ? Czy wszystko na raz ?” nie było końca.

Gość gość
Kup żonie na mikołajki komplet porządnych pilników, mogą się przydać przed sylwestrem 😴

Gość gość
Idźcie. Niech zona pięknie się ubierze,tak żeby tamtej skoczył gul. Bądź miły i szrmancki dla żony, niech tamta widzi jaki jesteś szczęśliwy. Przeszłość to przeszłość, choć bolesna.

Gość gość
A masz jeszcze śladowy sentyment do byłej? Albo żal? Bo jeśli tak, to odpuść. Powiedz żonie, że nie chcesz widzieć tamtej na oczy i tyle. A z okropnych pytań: czy Twoja żona jest od byłej ładniejsza? Bo jeśli tak, to może jednak pójść;)

Gość gość
9.31 szata , choćby i najpiękniejsza nie ozdobi hetery ani dowcipu jej nie zmieni

Gość Sylwester 2015
Jeśli tak, to żal, głęboki żal. Do dziś nie mogę zrozumieć, jak można być tak podłym, tak oszukiwać, mówić o miłości, snuć plany a po cichu rżnąć się z kimś innym. Nie mnie oceniać, koledzy zachwycają się biustem żony lecz mnie imponuje tym, że coś osiągnęła w życiu, nie tylko dziecko, w tej chwili ma lepsze stanowisko ode mnie a była siedzi z trzecim bachorem nadal w domu.

Gość gość
Byles, jestes i jak nie pojdziesz zostaniesz frajerem.

Gość gość
Nie idź ,na co ci chore wspomnienia,idź gdzie indziej

Gość gość
Idź,zrób bylej na złość.jesli nie pójdziesz będziesz frajerem ,a jak byla sie dowie,ze miałeś być z zona ale nie przyszliście to dopiero będzie miała satysfakcję.

Gość gość
9 lal po sprawie a ty jeszcze przeżywasz :-o ale z ciebie pipa. Żonie nic nie mów bo wstyd, idź na tego sylwestra i choć raz zachowuj się jak mężczyzna. Ja prdl, jakbym powiedział żonie że nie ide na sylwka bo t będzie eks sprzed 10 lat to by chyba złożyła pozew rozwodowy :-o

Gość gość
Popieram gościa wyżej

Gość Sylwester 2015
OK, zdecydowałem się pójść, tylko powiedzieć żonie, czy rżnąć głupa na imprezie ?

Może być niezręcznie i dla Ciebie i dla Twojej żonie. Jeśli masz na tyle odwagi to idź i traktuj ją z najgorszą obojętnością bo to najbardziej boli kobiety. Skoro ona Cię kiedyś zraniła to chyba na to zasługuję. Ale jeśli nie asz na to sił to sobie odpuść, bo po co się zabijać gdy nie warto :)

Gość gość
>>>OK, zdecydowałem się pójść, tylko powiedzieć żonie, czy rżnąć głupa na imprezie ? XXXX OK, spróbuję wytłumaczyć Ci to jak dziecku. Wyobraź sobie, że pewnego pięknego poranka Twoja żona przy śniadaniu serwuje Ci taki oto tekst: "Wiesz Edmundzie, jednak nie pójdę na zabawę sylwestrową w tym roku. Dowiedziałam się od Kazimiery, że będzie na niej mój były chłopak. Wiem, wiem, to było 20 lat temu, ale sam rozumiesz, że wciąż jestem na niego zła, że mnie wtedy zostawił. Boże drogi, nie chcę żebyś źle mnie zrozumiał, to nie tak że Ciebie nie kocham albo za nim tęsknię...po prostu nie mogłabym dobrze się bawić widząc go z inną kobietą. Rozumiesz mnie, prawda, kotku?" Miło by Ci było? Podsumowując: jeśli masz choć resztki szacunku i jakichkolwiek uczuć do żony, to nawet się nie waż mówić jej o tym, bo poczuje się jak zapchajdziura po największej miłości Twojego życia, A TO NIE JEST MIŁE!!!!! Jasne?!?!?!

Gość Sylwester 2015
Powiedziałem wszystko żonie, nie była zachwycona ale bez wahania stwierdziła, że mimo wszystko pójdziemy. Najwyżej zmyjemy się po północy i tyle.

Gość gość
wygrałeś lepszą kobietę, tamta siedzi w domu i piastuje dzieci, twoja daje radę w zyciu- tamta po prostu zrobiła ci grzeczność ze się puściła bo nie poznałbyś tej która dzisiaj imponuje tobie. Dlaczego pozwolicie aby jakas patologia psuła wam imprezę? Bawcie się dobrze i zadnego zmywania się z imprezy, zadnego tez zachowania które wskazywałoby ze czujecie się skrepowani, OBOJETNOSC jest najlepsza karą . Jak znasz zycie to chyba wiesz ze kobieta która jest trzykrotną matką nie jest już az tak atrakcyjna dla swojego męża- zycie. Wiec odpuść sobie wszelkie złe samopoczucie bo z was wszystkich to jej powinno być najbardziej głupio.