Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tematy, na które nie wchodzicie, bo wiecie debil je założył...

Polecane posty

Gość gość

... i inne debile będą się mu tłumaczyć ze swojego życia, swoich poglądów i się z nim wykłócać i po raz 120 natłuką 1000 stron z identycznymi wpisami jak w poprzednich dyskusjach. Moje typy: - Najnowsze badania amerykańskich naukowców w kwestii szczepień. Czyli dr Pupcia Srupcia odkryła wpływ szczepionek na kąt rośnięcia włosów na nogach oraz na przyczyny raka prostaty u dziewczynek. - Karmienie piersią to jest takie, a mm to jest takie .... - wow naprawdę? kur/wa ileż można!? - a teściowa mi powiedziała, że coś tam i co mam zrobić łaaaaaaa! łaaaa! mam 3 latka i bede płakaaaać! - a szwagierka to zrobiła tak, a ja robię tak i co wy na to, powiedzcie coś..... czekam.... no mówicie coś! pogłaskajcie mnie! - mam takie, a takie mieszkanie, nie stać mnie na większe, nie zamienię, nie kupię, nie wynajmę, mieszkanie też się nie rozciągnie, a chciałabym 2/3/4 dziecko CO MAM ROBIĆ? - Konkubinat to jest taki, a małżeństwo to jest takie i dyskusji nie ma, nie masz prawa myśleć inaczej, czy chcieć czego innego. Ja już orzekłam i zdiagnozowałam twój pusty, nieszczęśliwy związek (to się tyczy konkubin jak i żon) Czasami to ręce tu opadają!

Gość gość
i dochodzisz do konklizji, ze koniec z kafe? Nareszcccie,

Gość gość
Czyli nie ma do czytania nic :P Ja uwielbiam "cień cienia na teście ciażowym" i inne z cyklu "czy jestem w ciaży".

Gość gość
o właśnie! zapomniałam o nieśmiertelym "czy to ciąża"? - kochałam się w tym dniu, dwa dni po tym, trzy dni przed tym, swędzi mnie ucho i sterczy sutek , a może jednak ciąża? co wy na to? zdiagnozujcie :D

Gość gość
na te o teściowych, szwagierkach i chce 5 dziecko w dwóch pokojach to czasem nawet wejdę.. Można sie pośmiać.

Gość gość
urojone ciaze staraczek ktore same sie nakrecaja-tak to jest to

Gość gość
Ile macie lat, ile macie dzieci i w jakim wieku, jaki macie stan konta :P

Gość gość
obecnie tematy świąteczne.. prezenty dla rodziny, nie chce świąt, chce święta, czy czekacie na święta, cieszycie sie... i wszystko za założy agatka albo co w tytule ma agatkę.

Gość gość
Ja tam mogę pogadać o mieszkaniach i konkubinach, nie koniecznie trzeba rozmawiać z autorem, gorzej z tematami dziewczyny 170 cm, która jest wysoka, więc nikt jej nie zgwałci :D

Gość gość
no ja właśnie rzucić okiem to rzucam na te teściowe i te co chcą 20 dziecko w kawalerce :P ale się nie udzielam, bo tak jak mówisz autorko jest to bezcelowe

Gość gość
Sierpniówki 2038

Gość gość
moi wspaniali rodzice i beznadziejni teściowie. moich rodziców kochają zięciowie i synowe ew jak nie kochają to są gnojami i szmatami, bo boich rodziców nie można nie kochać natomiast ja jestem wspaniałą synową beznadziejnej teściowej :D

Gość gość
autorko tematu, na twój temat miałam nie wchodzić bo widać, że debil ten temat założył :D ale chciałam ci to uświadomić że jesteś debilką że zajmujesz się takimi sprawami więc weszłam. z reguły tematy na któ¶e nie wchodze bo wiem że debil je założył to właśnie taki: "co to za wairatka ciagle pisze o szczepieniach?" "co to za wariatka ciagle o tesciowych" "co to za debil zalozyl temat x" itd. Módl się o zdrowie bo o rozum za późno

Gość gość
a jednak weszłaś, napisałaś i z nią dyskutujesz ale wmawiaj sobie, że jesteś PONAD :D :D łahahahahaha