Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaproponowalem jej spotkanie a ona...

Polecane posty

Gość gość

Napisała: " w przyszłym tygodniu może być ciezko u mnie z czasem bo koncze pozniej prace a potem mam jeszcze troche innych planow ale jakby sie cos zmieniło to dam Ci znac" Wg was olala mnie?

Gość gość
Jeśli chcesz wiedziec co o Tobie mysli, napisz do mojej wróżki Sofii. Jest śwwietna. Jej email tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Tak.

Gość gość
Zlewka totalna... skąd ja to znam

Gość gość
Odpuść sobie królewnę, łaskę ci zrobi, że przyjdzie. A tak naprawdę to gra w głupie gierki, olej idiotkę, nie poniżaj się i poszukaj fajnej dziewczyny.

Gość gość
Znowu nasza despertaka udaje faceta....

Gość gość
Przetłumaczyć ci co napisała? "Przybieglabym zaraz, ale nie mogę, bo mam juz wcześniejsze zobowiązania, z których nie mogę sie wywinąć. Jeśli jednak mi sie uda, przylece natychmiast na spotkanie z tobą. Czekaj na mnie i nie odpuszczaj!" Ona czeka, żebyś zapytał czy ewentualnie w przyszłym - następnym tygodniu - możecie sie umówić. Saną tego nie zaproponuje, bo to jakby przyznać sie, ze straaaasznie jej zależy :-)

Gość gość
a wcześniej wydawała Ci się ewentualnie zainteresowana, jakie miałeś odczucia ? brzmi tak jakby nie była zainteresowana w ogóle. Napisała, że da znać, a na 99% nie da znać w ogóle, bo a. nie jest zainteresowana b. będzie czekała na drugie zaproszenie, po czym da Ci znowu odpowiedź w podobnym stylu :) olej pannę :) nie ma czasu = nie chce jej się ...., bo nie ma czegoś takiego jak "nie mam czasu", gdy się jest zainteresowanym ...

Gość gość
gość dziś z tego tekstu nie wynika to co napisałaś :) niestety ... taka interpretacja to czyste gdybanie, może być zupełnie odwrotnie, po prostu nie zależy jej, bo nie jest zainteresowana. Każdy inaczej wyraża niezainteresowanie. Jeden milczy, drugi napisze "nie jestem zainteresowany", a trzeci wymyśli taką powiastkę o braku czasu :)

Gość gość
Ale to pisze dziewczyna!!! Ona juz to pisala nie raz, poprostu napisla facetowi (zonatemy zreszta) takiego smsa, a teraz sie boi, ze facet pomyslal, ze ona go olala...top nasza forumowa despertaka, od roku sie spotyka na seks z zonatym...nie chce mi wklejac jej wpisow. Zreszta sie pewnie juz nie pojawi, tylko zalozy nowy temat...

Gość gość
mi kiedyś jedna w oczy powiedziała: "w tym miesiącu nie mam czasu" HAHAHAHA

Gość gość
niektóre laski sie nudzą i mają czas, ale specjalnie mówią że nie mają, aby tylko nie wyjść na te łatwe.... Naczytają się książek potem nie wiadomo tak na prawdę która jaka jest i o co jej chodzi... :)

Gość gość
Chłopie, kluczowe dla zrozumienia jest ten fragment "a potem mam jeszcze troche innych planow" Z niego wynika, że nie są to obowiązki a jakieś plany, domyślam się że rozrywkowe, spotkanie ze znajomymi/ siłownia/bieganie/ gra w domino, cokolwiek! Na ciebie w nich miejsca nie ma.Nie leżysz w centrum jej zainteresowania.

Gość gość
Mimo wszystko jej odpisałem... Że może jednak znajdzie jakiś wieczór na miłą kolacje i napisałem ,ze bedę czekał. Czy może nie powinienem nic pisac?

Gość gość
narzucasz sie jej

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jak potoczą sie Wasze relacje i co ona mysli napisz do mojej wrózki Sofii. Jest swietna. Jej email to tarocistkasofii@wp.pl