Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest jeszcze szansa na ciążę.

Polecane posty

Gość gość

Cześć wam postanowiłam tu napisać aby się was doradzić, abyście napisały co myslicie bo szczerze męczy mnie ciągłe myślenie i ta nadzieja że może się udało. Staramy się z mężem o drugie dziecko mam stwierdzoną endometriozę tworzą mi sie torbiele na jajnikach. Przed pierwsza ciąża mialam laparoskopie po niej szybko udało mi się zajść w ciążę. Teraz okazało się ze znów mam torbiel ok 2cm lekarz dał mi określony czas na zajście w ciążę jeśli sie nie uda znów laparoskopia. Ostatnią miesiączkę miałam 10.11 ostatni raz z mężem przytulaliśmy się 24.11 dziś jest mój 24 dc a cykle mam nie regularne ale mniej więcej 28dniowe. Dziś robiąc badania przy okazji pomyślałam ze zrobię też bete aby już nie myśleć i nie zastanawiać się, jej wynik to 1,93 gdzie norma jest 5,8-71.2 na 3tydzien ciazy. Uważacie że jest jeszczce jakaś szansa na ciąże? Od razu powiem że ostatnio jakoś 24.10robiłam bete tez mając torbiel i wyszła 0,1 wiec torbiel nie wpłynęła mi na wynik bety wiec dlaczego tym razem jest ona troszkę podwyższona? Przepraszam za chaos ale piszę szybko mały skacze mi po plecach ;) Cały czas jakaś nadzieja jest bo jak to sie mówi tonący brzytwy sie chwyta. Jestem już wykończona myśleniem o tej wstretnej chorobie torbielach kolejnej laparoskopi..ciąża to byłby wspaniały prezent ale cały czas jestem scyptycznie nastawiona że wogóle mi się nie uda..choć iskierka nadziei cały czas jest.. Poradzicie coś? Uważacie ze nie potrzebnie sie cały czas łudzę? Dodam jeszcze tylko ze czuje sie jak na okres bolacy brzuch piersi czyli jak zawsze...Co myślicie?? Pozdrawiam

Gość gość
Mysle zebys odpuscila i troche wyluzowala psychicznie. Czasami to przynosi rezultat i naprawde nastawienie ma duzo do sukcesu... Nie spinaj sie.

Gość gość
Tak wiem że nastawienie itd dużo daje podczas s.. z mężem nie myślałam zeby sie udało tylko o chiwili ;) po domniemanej owulacji cały czas do niedawna bolał mnie dość mocno jajnik miałam nadzieję że się udało a tu nic niska beta.. natknęłam się na parę wypowiedzi ze dziewczyny miały niską betę a jednak były w ciąży i było wszystko ok Ale pewnie to wyjątek od reguły