Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiastopa

Powiększanie ust

Polecane posty

Gość gosiastopa

Cześć dziewczyny, Czy któraś odważyła się na taki zabieg? Hialuron, botox itp.? Pełne, duże usta są atrybutem kobiecości. Zdecydowanie podnoszą seksapil. Obawiam się tylko skutków ubocznych i próbuje sobie wyobrazić jakie to uczucie już po zabiegu, czy czuje się ''coś'' w ustach, czy to dziwne uczucie, czy usta są tak samo wrażliwe na dotyk/pocałunek jak przed zabiegiem i no co na to wasi partnerzy. Dzięki za odpowiedzi.

Gość gość
Też jestem ciekawa jak to jest. Mam małą górną wargę i bardzo mi to przeszkadza, chce ją powiększyć, ale właśnie waham się trochę. Jedni mówią, że boli, inni że nie, jak to w końcu jest?

Gość gość
Ze swojego doświadczenia - zabieg powiększania ust był dla mnie bolesny mimo zastosowanego znieczulenia w kremie. Zabieg oczywiście do zniesienia, nie bolało tak żebym miała uciec z fotela. W górną wargę miałam wstrzyknięte trochę więcej kwasu niż w dolną. Całość wyszła bardzo ładnie, naturalnie. Wrażliwość ust taka sama jak przed zabiegiem. Wypełnienia nie czuć, może na początku jest takie wrażenie bo warga jest opuchnięta. Ale to na drugi dzień mi zeszło. Partner o niczym nie wiedział, ale jak już mnie zobaczył wyraźnie mu się podobało :) Ogólnie z całości byłam bardzo zadowolona. Mogę polecić Karboklinikę w Szczecinie, bo właśnie tam wykonałam zabieg.

Gość gość
Ja powiem tak jak ktoś chce powiększyć usta to niech powiększa. Sam zabieg w ogóle nie boli i jest krótki. Kilka dni po schodzi obrzęk i ewentualna opuchlizna. Grunt to trafić na specjalistę który ma wprawną rękę i potrafi doradzić jak duże powiększenie będzie najlepsze. Jak ktoś jest ze Szczecina to polecam Instytut Image www.imageszczecin.pl. Robiłam sobie u nich i jestem bardzo zadowolona bo usta są nieprzesadzone i ładnie wyprofilowane. Współczuję tym kobietom które wyglądają po czymś takim jak ofiary.

Gość gość
Powiększałam sobie usta kwasem hialuronowym, bo to podobno najbardziej naturalny i bezpieczny sposób. Rzeczywiście usta nie były po prostu spuchnięte, tylko zrobiły się jędrne i widocznie większe. Kolejnym plusem, przynajmniej dla mnie było ich nawilżenie, bo zawsze miałam z tym problem. Jeśli ktoś chciałby skorzystać to polecam WellDerm w Warszawie. Ja się nie zawiodłam:)

Gość gość
Ja powiększałam usta, ale dlatego że moje przez swoją wielkość wyglądały bardzo nienaturalnie. Zabiegi robię regularnie w Akademii Medycyny Estetycznej Ursynów i jestem bardzo zadowolona z rezultatów. Nigdy nie miałam żadnych powikłań a efekt jest naturalny i nie prezentuje się źle. Polecam to miejsce.