Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kaczyński ma tylko 15 tys oszczedności

Polecane posty

Gość gość

Na co wydaje resztę? Nie ma samochodu, nie przeprowadza żadnych remontów, prawie nie kupuje nowych rzeczy.

Gość gość
taa jasne i ty w to wierzysz? tak samo w rzekome ''klepanie biedy'' przez Liroja ? bo ja mam znajomego ktory oficjalnie jest biedny i bezrobotny a jezdzi luksusowym Audi , ma smartfona za 3000 zl i ubiera sie w markowe ciuchy, buty za 500, koszulka za 300, okulary przeciwsloneczne za 500 :D kase na siłownie ma, na basen ma, na restauracje ma

Gość prawictwo pospolite 152
kaczynski ma 15 tys oszczednosci ? Moze rozdal reszte na cele charytatywne , albo ukrywa swój majątek

Gość gość
łapy precz od Kaczyńskiego!

Gość gość
gość dziś A niby czemu? Czemu mam największemu kłamcy w tym kraju nie powiedzieć , że jest zakłamaną wszą , której chodzi tylko o władzę za wszelką cenę? Żeby daleko nie szukać - Kto jak nie on niedawno publicznie powiedział, że PiS nigdy nie twierdził,że Polska jest w ruinie a na takiej wizji wybory wygral http://www.fakt.pl/politycy/prezes-pis-jaroslaw-kaczynski-wyjasnimy-smolensk-polska-nie-jest-w-ruinie,artykuly,593478.html

Gość prawictwo pospolite 152
Tusk jest skonczony w polskiej polityce .. Dlatego ze zwiał w kraju gdy był premierem .. Ciekawe czy tez by zwiał jakby Niemcy albo Rosja napadły na Polskę ?

Gość gość
prawictwo pospolite 152 Temat jest o Kaczyńskim a nie o Tusku. Obaj są siebie warci.