Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hajksdsad

Lubię czuć ból ! Czy to normalne ? Dlatego też chce kiedyś rodzić.

Polecane posty

Poród jest romantyczny. To romantyczne że maż trzyma żonę za rękę gdy rodzi Bardzo chciałabym kiedyś mieć męża, być w ciąży bo to bardzo romantyczne ma się w brzuchu dziecko, mąż się wtedy opiekuje żoną i dzieckiem. Potem zaczyna się poród mąż wiezie do szpitala ( chcę być w fajnym szpitalu) tam zaczyna się rodzić tak wiem że to boli aż tak że nie da się nie krzyczeć i że będę krzyczeć np ała ała ała przez 30 sekund , co 2 minuty, bo tak się prze, wiem że może mi pęknąć krocze, wiem że boli cały środek ciała, plecy, brzuch, boki, od środka rozrywa bo przez kanał rodny idzie dziecko a na koniec często pęka krocze, wiem że będę bardzo zmęczona że będę mieć mało siły. (Chcę mieć zasłonięte krocze materiałem w dobrych szpitalach tak robią) . Uważam że to romantyczne gdy mąż będzie mnie trzymał za rękę gdy będę mieć skurcz, krzyczeć z bólu, w czasie przerw między skurczami będzie mnie przytulał i mówił że dam sobie radę. Jejku już bym chciała rodzić a Wy ? pewnie też

Naprawdę uważam że poród jest romantyczny, nigdy nie rodziłam, nie widziałam porodu na żywo, jestem trochę masochistkom ( lubię ból). , uważam że poród jest romantyczny bo mąż trzyma żonę za rękę , wspiera ją. Cieszysz się że to nie wy rodzicie a ja się ciesze że to my rodzimy bo to miłe że mamy w brzuchu dziecko , ono kopie a wtedy mąż opiekuje się dzieckiem i nami, potem rodzimy mąż nas wspiera to jest coś pięknego. Współczuje Wam że nie rodzicie ale możecie być wtedy przy nas i to też jest fajne

Gość gość
Będziesz wzorową matką - polką. Do boju! Do rozmnażania znaczy się.

Gość gość
Tylko pamiętaj, że nie każdy lubi ból. Żebyś potem go nie zadawała swoim dzieciom.