Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ojciec ma mnie całkowicie w d***e

Polecane posty

Gość gość

Mój ojciec ma mnie całkowicie w d***e

Gość gość
Wielka bzdura. Nie wmawiaj sobie głupot!

Gość gość
Jak byłem mały nie wkurzało mnie to, było mi obojętne że nigdy się mną nie zajmował ale jak dorosłem jest to dokuczliwe uczucie. Myślałem że obojętność ze strony ojca nie powoduje żadnych negatywnych wspomnień ale teraz często o tym myślę. Kiedy mówię o tym że na studiach mi się nie podoba to on stwierdza"poradzisz sobie w życiu" i na tym się kończy, zero życzeń na święta, urodziny, imieniny, nie rozmawia ze mną w ogóle, nie mamy kontaktu mimo że mieszkamy w tym samym domu, Jego obecność mnie irytuje, czuje się tak jakbym mieszkał z obcą osobą. Nie żyjemy razem ale obok siebie. Są miesiące że tylko mijamy się w domu. Mam chyba kłopoty z samooceną. Nie wiem, jest dziwnie. Na dodatek on jest typem menela, nie pracuje, żyje w urojonym świecie swojej genialności i nieomylności. W zyciu nie pokazał mi żadnej drogi , niczego nie wpoił, wzory czerpałem z telewizji i książek. Teraz czuje się przez to źle, bo jestem tak bardzo zagubiony że nie wiem co miałbym robić w życiu i kim chciałbym być. Totalnie zagubiony. Mam 22 lata, wybrałem kierunek studiów który mi się nie podoba, gniję na 3 roku i nie wiem co będzie dalej. Za każdym razem jak staram się coś zmienić to zamiast iść do przodu jeszcze bardziej się cofam.