Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy związalibyście się z atrakcyjną młodą mamą ?

Polecane posty

Gość gość

Czy to, że ma dziecko z innym odrzuciłoby was ?

Gość gość
Wolał bym trochę starszą.

Gość gość
Odrzucić to za mocne słowo, ale nie ma co ukrywać, że dziecko jest delikatną przeszkodą w budowaniu relacji, zwłaszcza na początku znajomości. Chciałoby się zabrać gdzieś dziewczynę na wieczór, albo na krótki wyjazd sam na sam, to nie można bo dziecko i wszystko jest pod dziecko organizowane.

Gość gość
miłość nie zna granic :-)

Gość gość 17 21
ale tak jak wyżej dziecko to pewne utrudnienie

Gość gość
A ja starszego. Zrozumiałam, że jestem zbyt dojrzała, żeby zadawać się z gówniarzami w swoim wieku. Nie jara mnie to, nie mam zamiaru wychowywać dwójki :) Jedno mam na uwadze posłać do azylu(mamusi). Jednak chyba dzisiejszy wieczór będzie decydujący :D

Gość gość
Macie racje, ale dziecko ma też ojca. Weekendy byłyby wolne :D

Gość gość
Ile masz lat autorko?

Gość gość 17 21
no i zaangażowanie musi być po obu stronach :-)

Gość gość
Raczej nie. Szarpać się z cudzym dzieciakiem, jego ojcem...po co to komu? A wśród młodych dziewczyn jest dużo takich, które dzieci nie mają i można budować normalną przyszłość.

Gość gość 17 21
jestem trochę po przejściach miłosnych i nie miałbym z tym problemu...

Gość gość
To zależy czy ojciec dziecka żyje? Bo zawsze może wrócić i ty gdy ułożysz sobie życie nagle będziesz musiał odejść! !!!!

Gość gość
Powiem tak: Nie odrzuciłbym takiej możliwości gdyby mama mnie bardzo pociągała fizycznie i intelektualnie. Chociaż z drugiej strony w moim wieku to te które nie są mamami nie są na ogól zbyt interesujące :P ps oczywiście nie liczę tych, które chcą ale z obiektywnych przyczyn nie mogą

Gość gość 17 21
cholera trochę za stary jestem :-) 35

Gość gość
Dla mnie nie jest istotny wiek.

Gość gość
19 lat? Wybacz, za pedofila by mnie wzięli ale powodzenia :)

Gość gość
Jeśli chodzi o starszych, bo młodego nie brałabym się już nigdy w życiu.

Gość gość 17 21
a dla mnie nie jest przeszkodą maleństwo...

Gość gość
Taka kobieta nie będzie cie szanować po za plecami, bo będziesz robił na nieswoje.

Gość gość 17 21
dlaczego na nieswoje? następne mogą być swoje :-)

Gość gość
a kto ma robic na twoje dziecko

Gość gość
Wiadomo, że ja też bym pracowała i sama łożyła na swoje dziecko. Chyba, że na dalszym etapie mielibyśmy wspólne dzieci to nie życzyłabym sobie wytykania, że te nie jego. Natomiast jest tu mowa o zwykłym związku, a nie o wspólnym mieszkaniu i łożeniu na dziecko...

Gość gość
gość dziś Taka kobieta nie będzie cie szanować po za plecami, bo będziesz robił na nieswoje. Tak ale tylko wtedy , kiedy będzie taka głupia jak ty . A takie mnie nie interesują .

Gość gość
Sam dziecka nie mam, więc wolę kobietę bezdzietną z kilku powodów, raz... jak ktoś wyżej pisał dziecko jest przeszkodą w budowaniu swobodnej relacji, dwa... dla kobiety z dzieckiem facet będzie tylko dodatkiem, dla takiej liczy się wyłącznie dziecko i jej wygoda, trzy... obecność w jej życiu ojca dziecka tylko by mnie wkur... poza tym w wielu przypadkach takim kobietom zdarza się sypiać z byłymi, a z rogami nie byłoby mi do twarzy, cztery... na ogół samotne matki, zwłaszcza te młode to osoby niedojrzałe i nieodpowiedzialne, bo skoro nie potrafiły się zabezpieczyć przed ciążą, to chyba jasne że rozumkiem nie grzeszą. Samotne matki powinny szukać sobie samotnych ojców, ale z tego co widzę jakoś one niespecjalnie są tym zainteresowane, wolą facetów bez zobowiązań, ciekawe czemu?

Gość gość 17 21
a jaki to jest "zwykły związek" ?

Gość gość
dlatego, że ojcem biologicznym jest ktoś inny czesto kobieta nawet nie wie kto, a ten który wychowuje cudze jest totalnym frajerem zdaniem kobiet. Ale nie mówią tego wprost aby nie spłoszyć potencjalnego frajera. Pomyśl, koleś ma do wyboru wolne kobiety bez bagazu, to po co miałby tyrać na obce dziecko.

Gość gość 17 21
no dobra a gdzie w tym wszystkim miłość ? w temacie tylko widzę czystą kalkulację nie bierzecie pod uwagę tego że dwoje ludzi sie spotyka i zakochują się w sobie ot tak poprostu i nie ma wtedy myślenia moje twoje czyjeś ludzie opamiętajcie się

Gość gość
Mylisz tu nieodpowiedzialne gówniary, które nie ponoszą odpowiedzialności za dziecko z tymi, które są w stanie wziąć na klatę całą odpowiedzialność i być lepszą mamą niż niektóre "dojrzałe" kobiety. Mi w żadnym wypadku nie przeszkadzałoby mi to, że facet ma dziecko. Jedynie kontakt z byłą i tu Ci przyznam rację. Nieodpowiedzialna... Tak byłam, ale ludzie się zmieniają i uczą na własnych błędach.

Gość gość
17.54 potrzebni są tacy jak ty aby ktoś pomógł kobiecie wychować dziecko. A ze będziesz miał etykiete frajera nawet od tej kobiety której pomożesz to ciii. Powodzenia stary. :)