Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidzę swojego życia i mam ochotę z nim skończyć

Polecane posty

Gość gość

Jestem na 3 roku studiów które nienawidzę. Każdy dzień jest męka. Kiedyś chciałem być lekarzem i teraz to do mnie wraca każdego dnia . Mecze się bo atmosfera w moim domu jest tragiczna. Nie ma.pieniędzy na nic. Wieczne kłótnie i walki. Mam wrażenie ze juz przegrałem swoje życie bo nie dość ze skończę gdzieś w markecie albo na targu to jeszcze będę całe życie pluł sobie w twarz ze nie udało mi się zrobić tego o czym mazylem. Nie widzę sensu życia dalej skoro każdy dzień będzie tylko odliczanie do śmierci i bezsensownym ciągnięciem mojego żywota. Nie wiec co innego miałbym robić niż leczyć ludzi. Może to powołanie. Nie wiem ale w życiu niczego bardziej nie pragnąłem.

Gość gość
Nawet tutaj nikogo to nie zainteresuje.

Gość gość
Przeczytałam to co napisałeś ale niestety niewiele mogę napisać bo sama ze sobą mam problemy

Gość lobellve
Bo nie miałeś dziewczyny? Jesteś popieprzony

Gość gość
Związek to problemy.Nic więcej.Wzięłam kredyt ,by spełnić wizję szczesliwego związku.Dziś mam raty i jestem klebkiem nerow.

Nie tylko, jestem brzydki, aspołeczny, w szkole mnie bili, nic nie umiem i pewnie nawet nie bede potrafił poradzić sobie w życiu

Gość gość
Codziennie myślę że skończę to na torach. Nie chce żyć ze świadomością ze nic nie osiągnąłem i ze jestem zerem. Staram się jak mogę a na końcu i tak okazuje się ze nie było warto.