Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ministerstwo chce zakazać pigułki po

Polecane posty

Gość gość

Co o tym myślicie?

A co tu można myśleć ? Pozostaje polegać na prezerwatywach. To jedyny środek antykoncepcyjny dostępny bez recepty.

Gość gość
Powiesz to też gwałcicielowi lub wujkowi pedofilowi?

Gość gość
ze PISdzielce coraz bardziej sie panoszą i podejrzewam ze zle sie to dla nich skonczy (wiekszosc Polakow zle ocenia prace Dudy i Szydło)

Gość gość
szczerze mówiąc, powinna być co najmniej na receptę. Smarkule używają jej nie jako czegoś awaryjnego tylko REGULARNIE. Wątpię żeby to nie miało żadnych skutków ubocznych w przyszłości.

Gość gość
pierwsxe slysze ze ma zakazac ze niby nawet na recepte nie bedzie mozna wykupic ?

Gość gość
regularnie? jedna kosztuje 100 i ZADNA smarkula nie traktuje tego regularnie

Gość gość
22,02 gosc ma racje

Gość gość
No na receptę pewnie będzie, ale wiadomo, jak trudno nawet z receptą

Gość gość
pis wprowadzi prawo szariatu czyli kościelne i trzeba będzie go przestrzegać albo emigrowac. trzeba było poczytać projekt konstytucji pisu

Gość gość
21:59 Regularnie tabletkę za ponad 100zł? Poza tym, jeśli taka smarkula zostanie zgwałcona, to też nie ma prawa dostać tabletki? W sumie niezłe... Dziewczyna może uprawiać seks od 15 roku życia, ale do ginekologa samej nie może iść, tabletki tez nie powinna dostać. Zajdzie, urodzi, ale jako niepełnoletnia nie ma praw do dziecka, więc przyśpieszony ślub i magiczna pełnoletność.

Gość gość
ale wszystko zgodnie z prawem bożym. amen. a jak ja zgwałci ksiądz to może zostac swiętą.

Gość gość
22:24 Taa, wykreślenie równości płci i ochrona życia od poczęcia do naturalnej śmierci, czyli między innymi zabijanie ciężarnych kobiet w majestacie prawa. Idąc tą logiką trzeba by przestać operować, czy przeprowadzać dializy, chemię itd., - jak naturalna śmierć, to naturalna, a nie podtrzymywanie życia i pieprzyć "primum non nocere".

Gość gość
22:27 Niekoniecznie, ponieważ samobójstwo to grzech ciężki.

Gość gość
Ja nie wiem, jaki ma sens to zycie, co jeden rząd wprowadzi, drugi wycofuje, przeciez to chore, powinno sie wyjsc na ulice. Antykoncepcja to podstawa, co oni wola, sliskie kocyki?

Gość gość
22:34 Chcą jak najwięcej dzieci i nieważne, czy chciane, czy niechciane, czy z gwałtu, czy nie.

Gość gość
Nie ma czego żałować bo to szkodzą i nie są bez znaczenia dla naszego zdrowia.Zawsze bezmyślne dziewczyny cierpią bo łykają syffffffffff !!!!!!!!!!

Gość gość
Ale przecież tak wam na tym forum podobał sie PiS, byle była zmiana, no i te obietnice. Jak się tłumaczyło, że niedługo po gumki będziecie jeździć do Czech to sie panny darły, ze ich to nie interesuje bo maja chłopaków i moga nawet zajść... No to macie co chcieliście

Gość gość
22:37 Ale to chyba mniejsze cierpienie, niż np. ciąża z gwałtu, czy ogólnie niechciana ciąża, nieprawdaż?

Gość gość
ta pigułka kosztuje 150 zł,zadna smarkuja nie mialby kasy na regularne jej uzycie,idioci

Gość gość
jasneee.wszystko jest ok. dziewczynka 15 letnia nie może kupić sobie paczki chipsów w szkole lub batonika ale może pójść do apteki i kupić sobie pigułkę, która rozpierdzieli jej organizm dużo bardziej niż śmieciowe jedzenie od czasu do czasu.taaaak dożyliśmy mega czasów gdzie rządowi mędrcy raczą nas takimi absurdami.

Gość gość
''Gówniary biorą regularnie''-chyba ty jestes gówniarą albo starym próchnem co g****o o zyciu wie.Młode dziewczyny nie maja na podpaski a biorą regularnie tabletke co kosztuje 160 zł za sztuke(wiem bo musiałam wziac ostatnio,pękła prezerwatywa,jestem dorosła,pracuje,a i tak prawie płakałam na mysl co mogłam kupic innego za te pieniadze),no cóż chcialabym byc taka gówniara która stac na regularne branie tego.A w ogóle niedługo pewnie trzeba bedzie nosic ciąże z gwałtów jak sie pisiory rozkręcą:(trzeba uciekac z tego chorego kraju

Gość gość
haha idiotka pisała ze biora gówniary regularnie,teraz ze mogą od czasu do czasu:Phaha

Gość gość
a ciąża jej organizmu nie rozpierdzieli? lepiej chyba zjesc pigułke niz zeby ktos musiał popełnic samobójstwo przez niechcianą ciaze(ja np gdybym w młodym wieku wpadła zabiłabym sie na 100 procent)

Gość gość
Można się było tego spodziewać po rządach Pisiorów... A do tej co pisała, że tabletka wzięta przez 15-latkę rozpierdziela organizm, a ciąża to nie? Dodatkowo niechciana ciąża rozwala wszystkie inne sfery życia, nie tylko zdrowotną, a poza tym często takie dzieci już na starcie mają spaprane życie, bo własna matka ich nie chce, są gnębione, bite, czy nawet zabijane. Uważam, że tabletka "po" powinna być dostępna.

Gość gość
Gosciu 13:58 nie martw sie.ta pigułka działa tylko jak sie ja zje do 78 g po stosunku,a i to nie zawsze.I ta twoja ''gówniara'' jest na tyle mądra by sie zabezpieczyc,i nie musi jej brac.A jesli jej na gumki szkoda,to tym bardziej nie kupi tej tabletki,a jak sie dowie ze zaszła jest za pozno,i nie wezmie tabletki.Co najwyzej pojedzie na skrobanke albo sie zabije.Albo wyrzuci dzieciaczka na smietnik.Albo urodzi Brajanka Alanka czy Dżesike i bedziesz szczesliwa ze Polsce kolejny obywatel przybył wiec zluzuj majty:)

Gość gość
gosc 14:09 lepiej bym tego nie ujęła:)

Gość gość
PIS... I wszystko jasne. Dzieki niemu nasz kraj bedzie sie cofac, zamiast isc do przodu.

Gość gość
14:09 dokładnie:)