Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karotkka

Muszę zobaczyć jak na tę sprawę patrzą inni.

Polecane posty

Gość Karotkka

Cześć, Muszę zobaczyć jak na tę sprawę patrzą inni. Otóż. Na studiach licencjackich miałam kolegę, tylko kolegę. Kiedyś podczas pewnej imprezy ktoś w jego towarzystwie powiedział mi, że ładnie wyglądam. Później, gdy mogliśmy zamienić słowo sam na sam, powiedział mi: "X, ty naprawdę bardzo ładnie dzisiaj wyglądasz". Tak prosto w oczy, powoli, sam na sam. Później miałam przerwę w studiowaniu, słyszałam od koleżanek, że wypytywał się co u mnie. Skończyłam studia, na magisterkę poszłam gdzie indziej. Kontakt się urwał. Ostatnio miałam pewną pewną sprawę do załatwienia w miejscu, w którym jak się okazało, pracuje. No i gdy mnie zobaczył to na całe pomieszczenie "Cześć X!", uśmiech od ucha do ucha, błysk w oku (dosłownie). Znowu pytał się co u mnie słychać, pogadaliśmy trochę. Często zdrabnia moje imię. Czy ja mu się podobam? Mnie to wygląda na zwykłe koleżeństwo ale może się mylę? PS. Mam gdzieś podszywaczy i hejterów ;).

Gość gość
Zależy od faceta, ale obstawiam ze ten typ tak ma tzn jak ma coś miłego do powiedzenia to mówi.

Gość gość
ale pytasz tu czy mu sie podobasz, bo musisz sie dowartosciowac slyszac to od osob trzecich, czy faktycznie to, co opisalas nie dalo ci jeszcze odpowiedzi? Moze uwazasz, ze jeszcze niewystarczajaco ci udowodznil swoim zachowaniem, ze mu sie podobasz i np spodziewalas sie, ze na twoj widok pomacha ci fiutkiem i wykrzyknie X!! Barrrdzo mi sie podobasz! Czy wtedy dopiero mialabys pewnosc i nie zakladala tego watku na forum?

Jest po prostu miły. Jakbyś mu się podobała to by napewno nie odpuścił i zabiegał o Twoje względy. A tak nie jest.

Gość gość
tak, podobasz mu sie skoro ci i tak juz to powiedzial. Szkoda, ze poprostu sama go o to nie zapytalas, ale jak widac nie zamierzasz i tak nic z tym faktem zrobic. No wiec, podobasz mu sie, NO I ???

Gość Karottka
W takim razie postaram się jakoś rozwinąć tę znajomość ;). I zobaczę co z tego wyjdzie. Zapytałam, bo nie chcę z siebie zrobić idiotki przed nim

Gość Karottka
Jak mu hapałam dzidę to tez ładnie zdrabnial moje imię :-) chyba o czymś to świadczy?

Gość Karotkka
Jak mu hapałam dzidę to tez ładnie zdrabnial moje imię usmiech.gif chyba o czymś to świadczy? To nie mój wpis.

Gość gość
Podobasz mu się :)