Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mu powiedzieć co ma robić w łóżku ?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny ryzykować rozmową z facetem po paru razach, co ma robić żeby u mnie było ok.? może być dla niego za duże ciśnienie, nie kojarzy gdzie i jak próbować nawet :-( o sposobie już nie wspominam jak to wygląda, co mówić konkretnie i czy ryzykować? jak to u was wyglada, co mowiłyście i jak??

Gość gość
Temat dla mnie... Ja ostatnio mojemu podczas seksu oralnego (było średnio) chwyciłam rękę i starałam się pokazać mu różnicę pomiędzy używaniem plaskiego języka a tylko jego końcówki, zobaczymy, czy zajarzy...

Gość oliviaA
Najważniejsze żeby trafił na właściwy otwór - nieistotne fiutem czy językiem :classic_cool:

Gość gość
Szkoda, że ja nie mogę Ci zrobić porządnej minety na początek.

Gość gość
niektóre z nas mają np. problem z podstawą wejścia na dole i jak gość o tym nie wie to będzie cisnął do bólu, wiec sie opłaca rozmowa

Gość gośćccc
Odbiegnę od tematu, ale chciałem zapytać gość dziś - jaka jest różnica pomiędzy używaniem języka płasko a używaniem końcówki - możesz trochę rozszerzyć, proszę

Gość gość
ile ty masz lat ? jak nie wiesz o co chodzi

Gość gość
moze ja odpowiem, inna osoba, różnica zasadnicza, chodzi o przyjemne ciepłe, rozchodzące się uczucie co przenika mnie całą, od włosów głowy po palce stóp i wyobraź sobie, że zamiast leciutko, ciepło i delikatnie rozpoczynać to uderzasz jak tłuczkiem do mięsa w deskę.. i nie jest już tak przyjemnie każda inaczej odczuwa, wiadomo, ale chyba to jest wspólne bo facet ogląda swoje filmy i myśli im więcej tym lepiej , nie jestem z gumy, tylko to się czuje, zapamietaj sobie

Gość gość
nie ma nic gorszego od prymitywnego faceta. Wszystko zepsuje zamiast dbać już od pierwszych rzeczy żeby bylo dalej tez miło, lol :-(

Gość gość
i zawali sprawę na początku jak pisze gość dziś :-) nie ma co liczyć potem na więcej :-) :-)

Gość gość
Najlepiej to mówić o takich sprawach wprost, jak ktoś jest normalny, to zrozumie i nie będzie się obrażał. Ciężko jest przewidzieć czego druga osoba pragnie i co najbardziej lubi, więc o tym trzeba rozmawiać, a nie łudzić się że dana osoba sama się domyśli.

Gość gość
Problem w tym że to wychodzi - przynajmniej u mnie, jakby to powiedzieć, w trakcie... - jak mu powiem, to nici z dalej -jak nie powiem, to może nawet zwłaszcza na początku pobolewać i weź później zapomnij dalej o tym :-( i co gorsze

Gość gość
To się mówi wprost, jak coś ci nie pasuje to powiedz "misiu zrób tak i tak" i to wystarczy. Jeśli zastosuje się do wskazówek to dobrze, jeśli się obrazi lub będzie miał podpowiedzi w d***e, to będziesz mieć jasny znak jak bardzo mu na tobie zależy. Facet to nie jasnowidz, nie umie czytać w myślach, a że każdy jest inny i każdy lubi coś innego, to trzeba się tego uczyć całe życie.

Po co tracić czas na wykłady...? Jeden obraz zastąpi 1000 słów. Weź kogoś, kto wie co i jak i zrób mu prezentację ;-)

Gość gość
Weź kogoś, kto wie co i jak x Widać że z ciebie taki kochanek jak koziej.... Każda kobieta jest inna, to ze jedną zaspokoiłeś, nie znaczy że druga będzie tobą wniebowzięta, dlatego pojęcie doskonałego kochanka, czy kochanki nie istnieje... a jak ktoś się za takiego uważa, to chyba jasne że jest kiepski i nie rozumie czym jest ciało ludzkie.

Złap jego dłoń i pokaż mu jak ma Cie dotykać. Powiedz ze chciałabyś by robił tak a tak, że to Ci sprawia największą przyjemność. Zachęc go do tego.

Gość gość
bardzo śmieszne, ten wyżej to trzeba takim mówić że kobieta CZUJE wszystko i jest delikatna ? To takie odkrywcze? może trafiam nie na tych co trzeba i zabierają się tak, że mam dość :-( Tak ciężko uważać co się robi i jak? może oni myślą tylko o sobie, żeby dojść po swojemu i tyle, ch....rni faceci jakby wiedzieli że co to znaczy czuć coś przez całe ciało, aż po końcówki palców.. Może jestem za bardzo wyczulona, ale nie chce rezygnować, chociaż nie wiem czy to ma sens z tymi wykładami, jak ktoś ma 30 plus.. i dalej nie wie, takim to można mówić

Gość gość
W wątku nie chodzi prawdopodobnie o grę wstępną jej, ale samą istotę rzeczy:-) nie przejmuj się, chociaż jest to frustrujące bo u nas w kraju to wszyscy tak wszystko wiedzą jak w polityce

Gość gość
Po pierwsze... dziś większość kobiet wcale nie jest taka delikatna i woli ostrzejszy seks, wystarczy poczytać trochę to forum, ze kobiety lubią być w łóżku poniżane. Po drugie... skoro kobieta nie jest chętna do poinformowania faceta co lubi i uważa że facet ma obowiązek znać potrzeby wszystkich kobiet na świecie, to jest najzwyczajniej głupia i na 100% sama jest marna w tej dziedzinie.

gość 12.48 Oczywiście, że pojęcie kochanka doskonałego istnieje. Jest to facet na tyle inteligentny, że potrafi nauczyć się, jakie potrzeby ma partnerka. Trudno zaspokoić za pierwszym razem dopiero co poznaną pannę z klubu, ale jeśli chodzi o stałą partnerkę, to trzeba być kretynem, żeby nie wiedzieć co i jak.

Gość gość
Strangelove dziś x To bardzo byś się zdziwił o czym marzą kobiety, ale boją się lub wstydzą o tym wspomnieć swoim partnerom. Są rzeczy których nigdy się nie domyślisz, bo ludzie nie potrafią czytać w myślach innych osób, dlatego natura wyposażyła nas w języki, rozum i umiejętność komunikacji. Kobiety niestety nie myślą logicznie, są w stanie udawać że coś im się podoba, czym same robią sobie krzywdę. A doskonały kochanek to taki który potrafi zaspokoić każdą nawet obcą kobietę (a tacy nie istnieją), nie sztuka zaspokoić osobę z którą się jest kilka lat i zna się ją na wylot, pod warunkiem że jest między tymi ludźmi odpowiednia komunikacja.

Niepotrzebnie brniemy w akademickie definicje doskonałego kochanka, nie o tym jest wątek. Wracając do tematu, oczywiście że trzeba naprowadzać partnera na właściwe tory. Kto toleruje słabiznę sam jest sobie winien.

Gość gość
Dlatego ważna jest komunikacja, a nie czekanie aż partner/partnerka się domyśli. Więc autorka ma jedyne wyjście... powiedzieć wprost czego oczekuje, zwłaszcza że facet sam nie pyta.

Gość gość
hej mistrzu, tylko nie mów że potrafisz powstrzymywać dowolnie powiedźmy swoje reakcje końcowe, aż wyczujesz nasze kobiece ciało.. nie popisuj się, bo facet nie pozna kobiety i jej ciała, na pewno już jej reakcji to że leżymy, czy coś podkładamy sobie, nie znaczy że jest fajnie, a wy faceci zazwyczaj myślicie jak sami zakończyć jakbyście nie wiedzieli że dla nas następna fala uczuć jest lepsza i lepsza ale co z tego jak macie pojemność na jedną, góra drugą po przerwie :-( i jak tu sobie pomarzyć nie oszukujmy sie wiekszość z nas woli często sama sobie podzialać, szkoda że kosztem drugiego oblicza naszego bardzo intymnego "wspaniałego" życia

Gość gość
Być może jej chodzi że W OGOLE jest problem z facetami,że nie potrafią czuć kobiet. A nie że akurat ten facet słabo działa, bo to nic nowego, gorzej jak się przejedzie na kliku i co zostaje klub go go dla mężatek :-)

Gość gość
Być może jej chodzi że W OGOLE jest problem z facetami,że nie potrafią czuć kobiet. x A skąd facet ma wiedzieć co czuje kobieta? On może się jedynie domyślać, ale kobiece reakcje mogą wprowadzać w błąd. 90% kobiet myśli, że jak zrobią facetowi loda to on będzie skakał z radości, a to może być bardzo błędne przekonanie, bo na ciele faceta jest znacznie więcej wrażliwszych miejsc niż penis podczas erekcji.

Gość Strangelove
Hahaha, mówię :-) A nawet mówię więcej. Wyobraź sobie, że w całej tej zabawie najbardziej podniecający jest dla mnie orgazm partnerki. Zazwyczaj na pierwszym "intymnym" spotkaniu z kobietą w ogóle nie dochodziłem do szczytu, kosztem ich zaspokojenia :-)

Gość gość
gość dziś zrozum że, życie i uczucia kobiety to nie tylko kwestia loda, minetki i wkładania tak czy inaczej, tak jak to widzą wyżej faceci, to duuuuzo wiecej Jakby tacy chociaż przez minutę czuli co wtedy ma kobiet to by wiedzieli i uważali nas to czasami po prostu boli :-(

Gość gość
Jakby tacy chociaż przez minutę czuli co wtedy ma kobiet to by wiedzieli i uważali nas to czasami po prostu boli x Rany boskie, to mówcie o tym swoim facetom, czy to naprawdę tak ciężko nauczyć się rozmawiać o tym czego się oczekuje, co się czuje, itd... wy kobiety również nie wiecie co my faceci czujemy, bo macie bardzo błędny obraz faceta w waszych głowach.

Gość gość
sorry, ale facet chce tylko szybko dostać swoje i tyle, większość nawet nie wie, że dla nas lepsze jest to co na końcu i się zapomina co było wcześniej dla mnie ważne są też pierwsze ruchy, to najważniejszy moment takiego zespolenia, przejścia to też decyduje jak mam podchodzić dalej z taką osobą jak nie wyczuje i pcha jak woli, to wybacz każda tak powie i potwierdzi niestety