Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki sa zmuszone w celach matrymonialnych wyjezdzac na zachod

Polecane posty

Gość gość

Zeby parzyc sie z murzynami i muzulmanami. Poniewaz Polacy ich nie chca, bo polki zdradzaja, klamia, cpaja, pija i stale imprezuja... Kto by taka chcial? A no murzyni i muzulmanie bo im wszystko jedno przeciez tylko chca poroochac...

Gość gość
Marta nosisz stringi czy pantalony?

Gość gość
Jak to kto je zmusza? SYTUACJA JE ZMUSZA! I zew z ci/py... Polska za 40-50 lat bedzie czarna i muzulmanska...

bzdury! jaka sytuacja?Kazdy sobie sam stwarza sytuacje w zyciu gorsze i te lepsze :)

Gość gość
Marta bedzie brana przez muzulmana pana:-D

Gość gość
to tak jak teoria o d****ach wykorzystywanych... - zapłaci 'marne grosze' i 'zrobi co chce'...

Gość gość
lubisz dziewczyny jak sie domyslam, dlatego niechcesz misia pysia:-(

Gość lawlieeet
Wypraszam sobie,moj jest Niemcem, poza tym nie wiem jak bardzo mozna miec nudne zycie aby interesowac sie zyciem innych ludzi, to chyba zajecie dla osob po zawodowce ktorych nikt nie chce i nie maja zadnych znajomych, na to mi tu wyglada, a czlowiek jest czlowiekiem bezwzgledu na kolor skory, choc ja wole bialych. :')

Gość gość
pude z tobą jutro z rana sie odpryskać:-D

Gość gość
Widze ze autor napisal jak jest bo polki maja straszny bol doopy ze musialy leciec szukac chlopa za granica w Polsce nikt ich nie chcial :)

Gość gość
Dla polki kazda rasa i narodowosc lepsza byle by nie slowianin... Nie wiem chyba maja jakies kompleksy na punkcie swojego pochodzenia. Tak jak murzyni w stanach ktorzy poddaja sie wybielaniu i wszystko u nich musi byc biale biale buty koszulki bielizna sciany w domu meble itd. :D

Gość gość
czubie,co ty p********z! wyściubiłaś swój nochal poza granice? myślisz tylko o d***e debilko, znasz jakieś języki matole? nie p*****l głupot d****o!

Gość lawlieeet
A moze po prostu kazdy lepszy niz Polak? :) Bol doopy maja osoby ktore zakladaja tego typu tematy, gdybym miala wybierac pomiedzy zakochanym Polakiem a bodajze Wlochem to wybralabym Wlocha, w Polsce pisalo do mnie 10 facetow dziennie i zaden nie byl na tyle fajny aby sie w nim zakochac, branie mialam juz od gimnazjum, mimo wszystko nigdy zadnego nie wybralam, a gdy nagle zakochalam sie po uszy w cudownym Niemcu ktory jest dla mnie duzym wsparciem, to zrozumialam dlaczego.....Polacy sa po prostu beznadziejni i nie szanuja kobiet, a i co najgorsze....Za kazdym razem gdy dziewczyna ktoregos z nich zostawi dla obcokrajowca to zakladaja tego typu tematy :D To jest po prostu dziecinada :p

Gość gość
sam widzę w czarnych barwach moją przyszłość.... :O jestem która , ma problemy z nauką... z jednych studiów mnie wywalili... byłem u psychologą u doradzcy zawodowego ... straciłem tylko kasę...

Gość gość
"... bodajze Wlochem to wybralabym Wlocha, w Polsce pisalo do mnie 10 facetow dziennie i zaden nie byl na tyle fajny aby sie w nim zakochac.." typowy przyklad biedaczki polaczki cebulaczki ktora ma kompleksy na punkcie wlasnego pochodzenia i wine za to zwala na "brzydkich niedobrych nie szanujacych kobiet polaczkow" :D wiesz przed wojna w Gdansku produkowali karey i tabliczki znamionowe zmieniali na made in Pariiii bo wiedzieli ze Polacy maja kompleksy na punkcie wszystkiego co Polskie i wiedzieli ze Polak lubi byc nowoczesny lubi modny lubi byc zachodni i zrobi wszystko nawet bedzie sie plaszczyl zeby jakis niemiec czy francuz powiedzial sehr gut polack! i ty jestes tak samo zakompleksiona :)

Gość gość
Ja jestem dumny z bycia Polakiem! A zakompleksionych idiotow i idiotek nam nie potrzeba :) swoja droga ciekawe co bys zrobila gdyby twoj hans oberstrupgroupenfuhrer okazal sie Polakiem (z narodowosci) tylko z powodu kompleksu nizszosci zmienil imie nazwiski i obywatelstwo? :D