Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość człowiek z kucem na głowie

Jakie jest wasze zdanie na temat ludzi z kucem na głowie

Polecane posty

Bo niestety wśród tego co zaobserwowałem to kobiety niezbyt za mną przepadają za to mam wielu innych kumpli kuców. Na co dzień chodzę do szkoły, popieram Korwina, słucham metalu i walczę z państwem islamskim, socjalistami i kozojebcami. A teraz pytanie jak zdobyć dziewczynę która mi się podoba, pytałem na Wykopie jednak tam nie potrafili mi pomóc jednak jeden z kuców skierował mnie na wasze forum bo podobno pisze tu trochę kobiet. Co do tej dziewczyny to jest rok ode mnie młodsza i chodzi do innej klasy i jest bardzo ładna. Co zrobić by ją zdobyć, nigdy z nią niestety jeszcze nie rozmawiałem, jakieś rady?

Gość gość
po tym co przeczytałam to widze, ze jestes zwyczajnym kretynem i typowym polskim psem 🖐️

Toś się wysilił lewaku, długo myślałeś nad tym komentarzem?

Gość gość
Kuc na głowie u chłopaka= pedał. Lub kryptopedał, życiowa c***a. Jestem 19 letnią dziewczyną.Według mnie chłopak ma mieć krótko ostrzyżone, schludne włosy.Najlepiej na wzór rekrutów w wojsku.Wysportowane, wyćwiczone ciało.Klatę, mocne ręce, pewny uścisk dłoni, szczupłe biodra. Choćby nie był zabijaką, ma swoją sylwetką i postawą wzbudzać respekt i szacunek.Mam przy nim czuć się bezpieczna. Od 2 lat mam takiego chłopaka.Ćwiczy od lat karate, chodzi na siłkę, świetnie pływa i biega.Przy nim również zaczęłam chodzić na aerobik i na basen, razem z nim biegam. Takie mięczaki z kucykami to żenada.Bekę sobie z nich robimy z dziewczynami.Może to stereotyp, ale poskacz w klasy z dziewczynkami z przedszkola a potem dorośnij.

No to widzę że jesteś pewno dyskotekową idiotką a wiesz czemu nie podobają ci się kretynko faceci z kucami na głowach? Bo są dla ciebie zbyt inteligentni. Pewno twoimi największymi rozrywkami jest zrobienie sobie paznokci albo pójście na dyskotekę i danie d**y jakiemuś dresikowi. Aż dziwię się że potrafisz pisać.

Gość gość
Widzisz kolego jaki masz wąski światopogląd. I ty dziwisz się, że dziewczyny cię olewają? W tym roku ciołeczku zdałam maturę.Przez całe liceum startowałam w olimpiadach, z historii w 10 na szczeblu ogólnopolskim, z matmy skończyłam na wojewódzkim. Obecnie jestem na prawie na UW. Zamiast na disco wolę pojechać pobiegać do lasu lub na paintball.Nie ta liga chłoptasiu, nie mierz wszystkich według siebie.Zresztą, to że szukasz rady na plotkarskim kobiecym forum,świadczy o twoim zniewieścieniu. Także dawaj nadal d**y dresikom, skoro to lubisz, popracuj nad słownictwem i wykształceniem, doprowadź się do porządku z wyglądem a kto wie... Może znajdziesz jakąś desperatkę.

Gość gość
co to jest kuc?

Gość gość
Kuc to jest to, co na głowie ma buc.Taki jak autor tego tematu. Ogarnia się chłopie, zostaw w spokoju kompa i wyjdź do ludzi. Przez neta to tylko zakompleksione doopki próbują kogoś poznać.

To że studiujesz to nie znaczy że nie możesz być Karyną, jak dla mnie jesteś sądząc po twojej prymitywnej wypowiedzi, Kuce nie są pedałami, my walczymy z pedalstwem, islamizacją i wszelkim lewactwem. Pedałami to są faceci w rurkach chyba się pmyliłaś a ja wychodzę do ludzi, mam wielu kumpli tak jak już wcześniej pisałem ale z którymi dyskutuję na poważne tematy polityczne ale ty chyba nie potrafisz tego zrozumieć.

Gość gość
kucyki są super!!

Gość gość
Kucyki to frajerstwo, kilku z kumplami już oskalpowaliśmy, hahaha.A ile kopów w dupsko dostali! Bez liku!