Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspomnienie sprzed lat

Pierwsza miłość

Polecane posty

Gość wspomnienie sprzed lat

Witajcie, siedzę kolejna godzinę w pracy i słucham radia. I właśnie puszczają TEN utwór, piosenkę, która kojarzy mi się z moim pierwszym chłopakiem. To było w czasach liceum, wybrałam się na koncert Heya. Na dworze szaro, mokro, ponuro... Czekałam przed wejściem i... Tam stał on. Uśmiechnięty ciepły blondyn. To była miłość od pierwszego wejrzenia. Z koncertu wróciliśmy razem. Spotykaliśmy się prawie rok, kochalismy się jak szaleni. Ale się skończylo, zerwalam. Dlaczego? Nasza miłość trwała, ale pochodzilismy z całkiem różnych światów. On zaraz po szkole chciał brać ślub i mieć dzieci. Ja cóż miałam inne plany. Rozstalismy się. Minęło tyle lat,a ja wciąż pamiętam i boli serce. Wspominacie swoje pierwsze miłości?

Gość misio_1
Ja się kiedyś zakochałem w pani ze zdjęcia i potem miałem z nią seks z wytryskiem na twarz. Jedyne czego żałowałem to, że ta twarz była tylko za zdjęciu. Jednak do dziś wspominam ten swój pierwszy seks w życiu :) Potem miałem inne seksy bo kupowałem dość sporo świerszczyków dla dorosłych z mnóstwem zdjęć.

Gość gość
misio 1 a co to była za pani, Pamela Anderson ;-)

Gość gość
Lee zależy o jakiej mówimy ja puder wole mówić nie xd

Gość gość
A o jakiej mówimy

Gość gość
Misiu opowiedz coś więcej o swoich podbojach gazetowych!!!!!