Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulaaaaaaaaaa899

Moja wspollokatorka syfiara

Polecane posty

Gość paulaaaaaaaaaa899

Rzadko sprzata co drażni mnie najbardziej i zostawia po sobie syf, śmieci nie wynosi prawie nigdy ( moze z raz jej sie zdarzyło) Dzis np jest juz po 14, a jeszcze nie myla zebow ani sie nie kapała od rana Przed imprezami nie myje włosow tylko je pryska suchym szamponem- w ogole wlosy to myje raz na kilka dni... Ogolnie to tragedia :O I co najgorsze wcale jej to nie przeszkadza ,że zwraca sie jej uwage o sprzatanie

Gość gość
Akurat mycie włosów co kilka dni to nie problem, o ile nie są tłuste, głowa nie śmierdzi ;) Gorzej ze sprzątaniem, moim współlokatorom też się nie chce ruszyć tak samym z siebie, np. coś wytrzeć lub zamieść, ale jak się ustali dzień sprzątania, to grzecznie wszyscy sprzątamy, zmień współlokatorkę jak cię wkurza :P

Gość gość
i włosów i zęby np też rzadko myje, w ogóle rzadko się myje, nie wyobrazam sobie jak od rana mogla nie umyc zebow :O Ale to w sumie jej sprawa, gorzej ze sprzataniem. To moj ostatni rok na uczelni wiec albo z nia wytrzymam, albo sie w koncu wyprowadze, nie wiem :O Ale jest straszna syfiara, ciesze sie tylko ,ze nie msuze z nia dzielic pokoju bo to bylby juz dramat

Gość paulaaaaaaaaaa899
to wyzej ja pisalam tylko nie zmienilam nicka

Gość gość
Jak to się mówi: mycie zębów przed śniadaniem, to jak mycie d**y przed sraniem :D więc może jeszcze śniadania nie jadła :D Tak poza tym mało ludzi myje zęby rano, serio, widzę po swoich współlokatorach, a miałam ich już dużo, żadnego bym syfiarzem nie nazwała, był tylko jeden ziomek, który z niewiadomych powodów śmierdział, chyba miał jakąś przypadłość związaną z zapachem :/

Gość paulaaaaaaaaaa899
14;41- to widze, ze tez jestes syfiara, ja sobie nie wyobrazam rano nie umyc zebow :O To obrzydliwe...bez zwgledu na to czy sie cos jadlo czy nie

Gość gość
Ty zaś jesteś analfabetą wtórnym, bo nie pisałam, że ja ich nie myję :P za to nie uznaję tego za wyznacznik syfiarstwa, wg mnie to bardziej złożone zjawisko.

Gość gość
Mój dziadek nigdy nie mył zębów i do śmierci miał większość z nich, tyle że jego dieta była inna niż przeciętnego współczesnego człowieka, to pewnie ma znaczenie. Żony miał dwie, więc pewnie z buzi mu nie waliło.

Gość gość
zgnij tam razem z nią i żyj niekomfortowo jeszcze przez te kilka miesięcy leniwa mimozo

Gość gość
O fuuuj, ja tez sobie nie wyobrazam nie myc zebow rano np przed wyjsciem do pracy :O Nie rozumiem takich ludzi... Tak samo jak tych co nie biora codziennie prysznica/ kapieli To nawet dla wlasnego komfortu warto sie umyc, ja bym sie czula nieatrakcyjnie nieumyta. Kiedys pamietam jak jechalam autokarem 2 dni, myslismy sie pobieżnie na stacji benzynowej to czulam sie okromnie choc w autokarze byla klima, ale mimo wszystko

Gość gość
A gdzies wlasnie czytałam w necie, ze Polacy sa na bakier z myciem siebie i zebow :D bleh...Przeciez umycie zebow to 2, 3 minuty

Gość gość
ale skąd ona wie że nie myje zębów? Słuchasz pod drzwiami ? Czy macasz szczoteczkę? Mycie włosów codziennie jest nawet niewskazane:)

Gość paulaaaaaaaaaa899
Nie, ale dzisiaj np mam wolne, nigdzie nie wychodziłam, to slyszałam, że była tylko dwa razy w wc siku bo spłukała wode i wyszła, zebow by tak szybko nie umyła :O a przez nasze sciany slychac prawie wszystko wiec nie trudno zauwazyc jak kto dlugo siedzi w lazience

Gość gość
masz coś z głową? Czy może takie nudne życie że interesujesz się współlokatorką, zostaw ją w spokoju. Jej zęby włosy i ciało też

Gość paulaaaaaaaaaa899
15:35- ja czasami myje codziennie, a wiele osob mi mowi, ze są ładne, no i dlugie. A ona nawet nie myje co 2 dzien, tylko co kilka... jeszcze jakby sprzata to by mnie tak nie wkurzała, ale ona w ogole jest syfiara

Gość paulaaaaaaaaaa899
15:39- Ale czystość w mieszkaniu to już nie tylko jej sprawa :P ale zwracanie jej uwagi nic nie daje... Jak sie wyprowadze to nie bedzie mial ktos sprzatac i bedzie sobie mieszkala w brudzie jak lubi :)

Gość gość
jej włosy jej sprawa. Zajmij się sobą. Notujesz kiedy się myje? Sprawdzasz o której godzinie? Wścibska jesteś

Gość gość
Znam ten bol, tez mieszkalam z dziewczynami co sie rzadko myly a nawet czasem wyszly sikac i nie myly rak. To nie tylko ich sprawa bo potem dotykaja wszystko tymi rekami w kuchni, ludzie czasem sa obrzydliwi. Nie mowie zeby sie myc 10 razy dziennie, no ale jakies podstawy higieny trzeba zachowac. W ogole zauważam to u ludzi np w publicznych toaletach,ze nie myja rak :O a potem wszystkiego tymi rekami dotykaja, poreczy, ubran w sklepach...

Gość paulaaaaaaaaaa899
15:44- nie trzeba notowac, ale jak sie z kims mieszka to wiadomo, ze sie orientuje, poprostu nieprzyjemnie dzielic z kims mieszkanie kto nie dba o higiene... Ale oczywiscie tego, ze zadko sie myje jej nie mowie ( ale swoje zdanie na jej temt juz mam), tylko odnosnie porzadku kilka razy jej wspominałam- nic to nie daje

Gość paulaaaaaaaaaa899
* rzadko -literowka

Gość gość
widać nie ma takiej potrzeby, różni są ludzie. Wpisz sobie w google jak często zmieniacie majtki, to ci się odechce:P

Gość gość
Macie oddzielne garnki, talerze? Nie myj za nią nie sprzątaj, nie wynoś smieci. W domu pewnie mamusia wxszystko za nią robi

Gość paulaaaaaaaaaa899
Naczyn oczywiscie, ze po niej nie myje, tak, mamy oddzielne naczynia i dobrze bo jakos bym sie brzydzila jesc z jej, a smieci wyrzucam bo zaczyna z nich poprostu smierdziec za iles dni, kiedy ona wys=rzuca resztki jedzenia... raz w lazience strasznie śmierdzialo bo zostawila podpaski zuzyte iles dni , w koncu to wywaliłam :O Ciekawe jak bedzie sobie mieszkala kiedys sama :P Jakbym nie wyrzucila tych smieci to by jej smrod nie przeszkadzał...

Gość gość
wspolczuje, ja bym nie mogla z kims takim mieszkac

Gość paulaaaaaaaaaa899
ja sobie myje tyłek i pipkę po każdym sraniu, a ona? Chyba nawet sie nie podciera :(

Gość paulaaaaaaaaaa899
17:03- głupi podszyw :P

Gość gość
Nie chciałabym mieszkać z kimś, kto przeprowadz mi statystykę jak często myję głowę i wrzuca do netu :) Jakbym już musiała, to właśnie celowo myłabym zęby potajemnie, żeby popsuć matematykowi obliczenia. Dziewczyno, higiena jest ważna, ale inne rzeczy też, np. szanowanie czyjejś prywatności.