Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kitana76

Kyocera. Jaka drukarka?

Polecane posty

Gość Kitana76

Brat namówił mnie żebym kupiła drukarkę marki Kyocera. Przyznam, że nie znam tej marki: http://polso2.com.pl/drukarki-laserowe-kyocera/ - co możecie powiedzieć o tych drukarkach? I jak potem wygląda serwis? Można je serwisować w Polsce?

Gość gość
Kiedyś to były dobre drukarki, ale teraz bym nie kupił, racze Brother lub inne, to zależy do czego mają służyć.

Gość gringoo
ja mam brothera i nie narzekam, bardzo dobra drukarka, poza tym bez problemu można dostać do niej zamienniki w dobrej cenie i dobrej jakosci.

Gość gość
Ja w sprawie wyboru drukarki wolałbym jednak poradzić się fachowców. Sam współpracowałem w tej materii z firmą http://www.hicopy.gdansk.pl/ i świetnie mi doradzili.

Gość gość
Nie znam tej marki, ja mam drukarkę hp i jestem z niej zadowolony. Do tego kupuję do niej dobrej jakości zamiennik do hp w sklepie www.czarnynabialym.pl i wszystko śmiga doskonale, a ja mogę przyoszczędzić na tuszu

Gość grymałka
a ajkiego producenta kupujesz te zamienniki? bo ja activ jeta, wybór padł włąśnie na te bo zawsze dostaję przy zakupie gwarancję.

Gość fellada
uważam, że activ jety są bardo dobre jakościowo, więc warto zainwestować w te zamienniki.

Gość ewelina546
Nie słyszałam o takiej drukarce, a więc lepiej zainwestuj w Epson z systemem ITS , gdzie nie musisz się przejmować o zamienniki i drogie tusze. Ostatnio zerkałam na ich stronę i widziałam, że można otrzymać na wybrane modele: http://www.epson.pl/msoffice program MS Office 365 na rok całkiem za darmo.

Gość zyga759
A dodatkowo do 31,03,2017 tusze gratis i 3 lata gwarancji z tego co wyczytałam na promocjach epson. A więc duża pula do zebrania gratisów, a drukarka godna uwagi. Bo drukowanie naprawdę jest tanie.

Gość filipinka58
Bardzo fajna promocja, może warto wybrać, bo przydała by się taka drukarka w pełni tania. A jaki model polecacie tych drukarek epson z systemem ITS, bo jest ich dosyć sporo do wyboru?

Gość zyga759
ja osobiście polecam model Epson z systemem ITS L365 , gdzie wydają mi się bardzo fajne i praktyczne. Do tego cenowo wychodzą fajnie. Łatwe w obsłudze, posiadają wifii, skaner i otrzymasz do tego zapas tuszu na dwa lata i 3 lata gwarancji.

Gość Leproz
Zupełnie nieznana mi marka. Najlepiej w rankingach wypada brother, ma aż 51% poparcia ogromnych sklepów branżowych. Z resztą sam posiadam urządzenie wielofunkcyjne brother j105 z wifi. Wygoda i ogromna ekonomia z zamiennikami, ale tylko asarto - wszystkie inne jakie używałem nie drukowały tak dobrze.

Gość Barkiss
Espon to dla Ciebie nieznana marka? Oprócz tego, że ta firma bardzo mocno się rozwija pomimo swojej pozycji to do tego produkuje sprzęt który jest tani w obsłudze. System ITS jest chyba najtańszym systemem jaki obecnie jest dostępny na rynku, dla klienta. Druga sprawa, że Epson ma masę promocji przedłużają gwarancje dodają tusze, a teraz jeszcz oferują zwrot za zakup - http://www.epson.pl/zwrot dla przeciętnego Kowalskiego takie promocje to wystarczająca zacheta.

Gość Gralo
akimke zgodziłbym się, żeby wybierać gdyby nie te wszystkie promocje, które Epson obecnie oferuje do tego te tusze które kosztują potem do napełnienia drukarki pracującej w systemie ITS grosze bo tam wychodzi niecałe 30 zł za pojemnik 70 ml. Dla mnie Epson to lider obecnie nie muszę chyba mówić o ostatniej akcji, gdzie jedna z czołowych firm zablokowała nieorginalne tusze? Szybko to im się odbiło, a tutaj nie ma takiego ryzyka, bo oryginalny tusz kosztuje tak mało, że nikt nie będzie szukał zamienników.