Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co z takim robić, pytanie

Polecane posty

Gość gość

Hejka, pytanie do kobiet, mam taką wątpliwość. Należę do tych które nie szukają związków, wolę mieć przyjaciół w koło. Nie chcę na nic poważnego się decydować, lubię raczej unikać trudnych i niejednoznacznych sytuacji.. wiadomo mnie j wiecej jak to wygląda, chociaż mam już blisko trzydziestki. Poznałam jednak trochę starszego faceta, mieszka daleko. Fakt nie jest zły, ciągle coś do mnie pisze i nie wiem co można się po nim spodziewać? jednocześnie coś mi przesyła niejednoznaczne, ale twierdzi że na nic ode mnie nie liczy Nie chcę go zbywać, ale też nie chcę żeby sobie myślał. Co robić z takim, jak mu dawać sygnały? Chcę być i jestem zawsze miła, jak taka pozostać, żeby jakoś go utrzymać ale nie bez przesady Macie doświadczenia, cenne wskazówki bo nie warto próbować na żywym organizmie, moja opinia też się liczy w końcu

Gość gość
Facet może liczyć tylko na niezobowiązującą znajomość i seks. Jeśli to także i ciebie interesuje, to daj mu sygnał, że jesteś chętna. Jak nie, to odpuść.

Gość gość
co znaczy niezobowiązującą znajomość"? czyli mam mu nie mówić co u mnie, są jakieś granice gdy już będą zobowiazania seks ok, ale chyba jeden taki numer i będzie inaczej myślał, nie znam innych przypadków

Gość gość
ps. lepiej dać mu jasne granice, czy nie? tzn. kiedy przestanę być miła :-)

Gość gość
hello?

Gość gość
nikt nie odpowie :-(

Gość gość
Kobieto. Piszesz z jakimś obcym frajerem. Tak naprawdę nie wiesz z kim. Daj sobie siana i poszukaj kogoś, kogo w realnym świecie będziesz widziała, znała i kochała z wzajemnością, ze swojego miasta/wioski :P