Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzna 37 leni chodzacy 4 razy na silownie w tygodniu imponuje 25 latkom?

Polecane posty

Gość gość
chodzi o to ze wlasnie przecietny 37 latek jest podtatusialy a tutaj masz 37 latka ktory dba o siebie i dorownuje 23 latkom na silce co z tego ze kazdty bmoze chdozic na silke, jak malo mezczyzn w tym wieku to robi? to facet z jajami, mlodym kobietom 20-kilku letnim powinno to imponowac X POWINNO? Ktoś mi, jako 25-latce, będzie mówł, co mi powinno imponować? Paradne :D Na pewno nie "dorównywanie 23 latkom na silce", to ostatnia rzecz, na którą zwróciłabym uwagę.

Gość gość
Nie gadajcie bzdur. Są laski którym imponuje jak ktoś bierze 120kg na klatę. Najczęściej blond albo czarne, mocno opalone i z d****arskim makijażem

Gość gość
Inaccessible89 miałam na myśli, że może gej doceni, że starszy facet "dorownuje 23 latkom na silce".

Gość gość
gość dziś Nie gadajcie bzdur. Są laski którym imponuje jak ktoś bierze 120kg na klatę. Najczęściej blond albo czarne, mocno opalone i z d****arskim makijażem x Skoro ktoś gustuje w takich.. Nie mam pytań. P.S. Jestem mocno opaloną (naturalnie) brunetką :P Może zaimponowałoby mi, gdyby wniósł mi w pojedynkę na moje piętro pianino :P

Gość gość
Jak to baba, wszystko bierze do siebie. Dobrze wiesz o które chodzi, to po co ten post. A co do pedziów to raczej docenią 23 cm fallusa między pośladami.

Gość gość
Widzisz nas forumowy pedałku. Znam kilku takich i wiem, że są bardziej najarani na duże pały niż wszystkie Kafeterianki razem wzięte :P I nie gniewaj się za pedała bo jeśli tobie wolno nim być to ja mogę być homosiem

Gość gość
no tak, nie ma to, jak obrażać

Gość gość
Targetem 37latka są 35- 40latki. Im może czymkolwiek imponować, lub nie.

Gość gość
gość dziś no tak, nie ma to, jak obrażać Patrz że Pedał się nie obraził ale lewaczka za niego musiała :D

Gość gość
pudło tłumoku, jestem facetem

Gość gość
No to lewak :D Jeszcze gorzej :O

Gość gość
hehe smieszne sa te wyssane z palca historie o tym ze kazdy 26 latek chodzi na silke, fitness albo sztuki walki w gruncie rzeczy max 20% procent ludzi w tym wieku uprawia jakakolwiek aktywnosc fizyczna ludzie dorosli w Polsce nie uprawiaja sportu, to jest standard smieszne jest tez, ze 26 cio latki zakladaja firmy i trzepia kase to sie udaje moze jednemu na 1000, nie mowia oczywiscie o firmie typu wlasny warzywniak :D

Gość gość
raczej trzepią co innego. poza tym, to gimby zakładają te tematy, na samo słowo "siłka" kuśka im staje.

Gość gość
Ile razy chodzisz na tę siłkę? :D Raz w tygodniu to żaden wyczyn, więc nikomu kto ma jakieś pojęcie o sporcie nie zaimponujesz.

Gość gość
Mnie nie imponuje, mam 25 i 30 latek już mi nie pasuje. Na siłownię może chodzić każdy to nie luksus żaden. Poza tym 37 latek jeżeli nie rozwodnik to całkowicie odpada

Gość gość
inaccessible89 Mądrze prawisz, czasy się zmieniły młodzi zakładają te swoje choćby jednoosobowe firmy. I taki zaradny 28 latek choćby niewysportowany będzie atrakcyjniejszy dla 25 latki niż 37 latek. Oczywiście są laski które gustuja w starszych, ale umiesnienie takiego faceta raczej nie jest podstawowym czynnikiem który wplynie na ich wybór

Gość gość
Za stary. Na imponowanie byl czas do 30-stki.

Gość gość
gosc:17:39 a po 30stce to niby co? trumna? :D

Gość gość
Rodzina, dzieci, dom

Gość gość
Ją mam 28 i dla mnie za stary jesteś. Moi rodzice są po 40. To przepaść pokoleniowa. Ja też chodzenia na silke jak to okreslasz i faceci w twoim wieku,którzy się tam preza niewidzialność są dla mnie. O czym rozmawialiśmy? Ją dopiero po studiach zaczęła poważną pracę i nie myślę nawet o zakładaniu rodziny. A Ty autorze już czujesz oddech czasu i masz pewnie parcie na zeniaczke. Wydaje Ci się że taką dwudziestokilkulatka to fajna opcja bo seks fajny i po piszesz się przed kolegami. Na krótką metę ok ale uwierz na seksie życia nie zbudujesz.

Gość gość
To ją gość z 19:48 sorry dopiero widzę co mój słownik w tablecie zrobił ze słowem pisanym:D

Gość gość
Niczym mi nie imponują. Raczej im współczuję.

Gość gość
Nawet jesli jakas sie toba zainteresuje to na chwilę,potem oprzytomnieje i ucieknie.Nie wprowadzi cie do towarzystwa swojego bo to obciach.Jesli dobrze zarabiasz to wyciągnie kasy,prezentów ile sie da i żegnaj.

Gość gość
20:44 to dosc smutna opinia, ze mlodsza dziewczyna nie wprowadiz starszego partnera do swiata swoich przyjaciol powinni raczej razem chodzic na imprezy do nich, jak sa w zwiazku

Gość gość
Tu sprawdza sie powiedzenie ,ze na starość ludzie dziwaczeją i dziecinnieja.Taki 37-40 już sie starzeje dlatego pojąć nie może ,ze jest juz starszym panem i żadna młoda laska go nie zechce,bo niby po co.Na dyskotekę nie pójdą razem bo ja koleżanki wyśmieją,do kina tez nie bo jemu kom.rom .nie będą odpowiadać,ani pobiegać rano bo mu się nie będzie chciało tylko w domu przed tv z takim,.Toż to udręka z facetem starszym o 12l.Starsi panowie są strasznie naiwni.Chyba,ze jakas pierwsza lepsza krwa .

Gość gość
20:47 chcialabys sie z tatusiem bo to byłby jak prawie tatuś na imprezę chodzić gdzie sami 25 28latkowie.

Gość gość
35 latka i 28 latka dzieli tylko 7 lat

Gość gość
Nie, NUDZI zakładaniem takich tematów na kafeterii.