Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

całował się z facetem..

Polecane posty

Gość gość

Kolega wyznał , że całował się kiedyś z facetem.. Przy czym z całą stanowczością twierdzi , że nie jest gejem ani bi . Co myślicie ?

Gość gość
Ja też całowałam się z koleżanka po pijaku nie raz i nie jestem ani less ani bi. Nie wiem o ile u kobiet taka sytuacja jest dla mnie do przyjęcia i wytłumaczenia, o tyle u facetów jest co najmniej dziwna. Ja będąc facetem nie przyznałabym się do czegoś takiego.

Gość gość sisi
To co?.jego sprawa:-)

Gość gość
lesby i pedały

Gość gość
No właśnie on nie widział w tym nic niepokojącego skoro kobiety zwykle mówią otwarcie o tego typu doświadczeniach i jest to akceptowane .. Niby sytuacja podobna , a jednak zostawia niesmak ...

Gość gość
gość dziś To jest seksizm! Jesli kobiety moga to mezczyzni tez maja prawo! Sama piszesz ze to robisz wiec nie badz chociaz hipokrytka.

Gość gość
Zastanawiam się , czy możliwe jest żeby facet pozwalający sobie na pocałunek z facetem był 100% hetero ?

Gość gość autorka tematu
Chociaż to nie ja jestem autorką drugiego postu a więc i nie jestem wspomnianą hipokrytką to Twoje spostrzeżenie jest bardzo sluszne- Może to seksizm ?

Gość gość
Mój też się całował z facetem na ognisku przy grze w butelkę, ale wtedy jeszcze z nim nie byłam

Gość gość autorka tematu
Powiedz proszę czy Twoim zdaniem świadczy taki pocalunek o pewnych skłonnościach ? Czy orientacja Twojego chłopaka budzi Twoje wątpliowści ? Jak dobrze ,że jesteś