Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

świat m i się wali. ..

Polecane posty

Gość gość

Jestem mężatką od 15 lat, mam troje dzieci. Z mężem znam się od podstawówki. Bywało między nami różnie, on ma problem z alkoholem, ja jestem nerwowa ...jakoś zawsze się dogadalismy bo kochałam go a on mnie. Trzy miesiące temu przeczytałam jego SMS od jakiejś dziewczyny, był miłosny. Zapytałam go o to powiedział że to w pracy jakaś dziewczyna się do niego doczepiła. Uwierzyła mu. Pewnie chciałam żeby tak było. Zmienił kartę sim w telefonie. Dziś znalazłam tę starą i ja sprawdziłam. On do tej dziewczyny pisał że tęskni, nazywał swoim cukiereczkiem. Świat mi się zawalił, nie mogę w to uwierzyć. Najchętniej skończyłam ze sobą żeby nie czuć tego bólu. Jeszcze mu nie powiedziałam że te SMS widziałam. Chcę to zrobić ale wiem że będzie kłamał a to mnie dobije jeszcze bardziej. Co robić. ..

Gość gość
Wykop go za drzwi.

Gość gość
hehe

Gość gość
rozwod z winy meza, niech spada do cukiereczka :D

Gość gość
Jeżeli chcesz żyć z kimś kto Cię oszukuje to nic z tym nie zrobisz i do końca życia będziesz nieszczęśliwa. Ta 'skaza' zostanie z Tobą moim zdaniem. Ale jeżeli chcesz mieć super życie to odejdziesz. Drugie wyjście będzie chyba bardziej bolesne i czsochłonne ale będzie warto. :)

Gość gość
Żyj w zgodzie ze sobą, w prawdzie. Miej godność i honor i kochaj siebie.

Gość gość
Omg powiem to teraz jesteś głupia jak but i taka zostaniesz. Ty nic z tym nie zrobisz, taka twoja natura. Taka mazepa, pisda, która jojczy po kątach bo mąż zły i niedobry a teraz jeszcze toooo On mnie zdradzaaaa. O bozeee, co teraz. To jest twoja postawa i założę się ze całe życie tak jest. Dajesz mu na wszystko przyzwolenie to masz za swoje głupia naiwna istoto.