Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uroki miłosne działają?

Polecane posty

Gość gość

Nie piszcie mi żadnych nazwisk, nie podajcie stron internetowych, emaili ani nie reklamujcie żadnych wróżek, chce tylko wiedzieć czy ktoś z was lub ktoś kogo znacie miał z tym doświadczenia i jeśli tak to jakie

Gość gość
Tak ja mialam i mam z tym do czynienia, magia dziala jestem tego zywym dowodem.

>>>Czy uroki miłosne działają?<<< x Działają :D, x na umysły PRAWDZIWYCH IDIOTEK :P :P :P.

Gość gość
Przekonałam się na własnej skórze że prawdziwa magia istnieje. Dzięki niej odzyskałam chłopaka ale osoba która wykonywała urok chce pozostać anonimowa dlatego nie mogę o tym pisać publicznie. Mogę Wam opisać jak to dokładnie wyglądało na meila, jakby co piszcie na paulina87@interia.pl

gość dziś Przekonałam się na własnej skórze że prawdziwa magia istnieje. Dzięki niej odzyskałam chłopaka ale osoba która wykonywała urok chce pozostać anonimowa dlatego nie mogę o tym pisać publicznie. Mogę Wam opisać jak to dokładnie wyglądało na meila, jakby co piszcie na paulina87@interia.pl

Gość gość
17.17 spiertalaj w podskokach nieuku francowaty do nauki czytania. Ja osobiście nie wierzę ,ale jestem aktualnie mocno zauroczona i nie wiem czy nie spróbuje :D o co w tym w ogóle chodzi?