Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta20plus

Czy istnieją tacy mężczyźni???

Polecane posty

Gość Marta20plus

Chciałabym być z mężczyzną, który: - dzieli się ze mną mniej więcej pół na pół obowiązkami domowymi, uważa sprzątanie domu za coś normalnego i po prostu to robi sam z siebie, nie traktując tego jak jakąś wielką karę, - sam pierze swoje rzeczy i nie oczekuje, że ja to za niego zrobię, - jak go o coś poproszę, to wiem, że mogę na nim polegać i nie muszę nie wiadomo jak długo prosić go, żeby zrobił prostą rzecz, - pamięta o różnych okazjach typu Walentynki, Dzień Kobiet i z tej okazji daje mi kwiaty, a czasem i bez okazji zrobi mi miłą niespodziankę, - lubi aktywnie spędzać czas, a nie tylko przed komputerem/telewizorem/przy piwie itp., - nie rozrzuca po domu swoich skarpet, papierków po batonikach itp., - jest ciepły, rodzinny, lubi święta, rodzinne spotkania itp., - jest chętny do przeżywania razem ze mną nowych rzeczy, zwiedzania różnych miejsc, wychodzenia z domu, - pokocha mnie taką jaką jestem z różnymi niedoskonałościami, nie będzie mi ich wytykał, a ja będę mogła np. śmiało chodzić przy nim bez makijażu i usłyszę wtedy, że jestem piękna, - jest ambitny, chce się rozwijać, ale też potrafi cieszyć się życiem, doceniać to co ma, a nie wciąż tylko gonić za czymś więcej, - nie ogląda się za innymi kobietami, a zwłaszcza nie przy mnie, - można z nim porozmawiać od serca jak z przyjacielem, wie że rozmową można wiele zdziałać. Czy istnieją mężczyźni, którzy łączą w sobie te cechy? Znacie takich?

Gość gość
znam jednego takiego - to mój mąż!

Gość gość
faceta trzeba sobie wychować

Gość gość
gość dziś Wychować to możesz dziecko albo psa.🖐️

Gość Lezkaa
Watpie

Gość gość
Nie ma takich

Gdyby ten plus, po dwudziestce, był wystarczająco duży, to poleciłbym siebie. Twoje imię, wywołuje u mnie miłe wspomnienia :).

Gość Marta20plus
Trochę można faceta wychować i to naturalne, że wiążąc się z kimś trzeba co nieco w sobie zmienić, pójść na jakieś kompromisy, ale niestety widzę, że zbyt wiele raczej się nie zdziała i rację ma ten, kto napisał, że wychować można psa lub dziecko. Pewnych przyzwyczajeń, przekonań nie sposób zmienić. Czasem facet może się dla nas zmienić na jakiś czas, ale potem wraca do dawnych nawyków. No chyba, że wynika to z niego samego i naprawdę chce się zmienić. :)

Gość gość
istnieją ale drogo sobie liczą.

Gość gość44
misio1 jesteś góoownem i dobrze o tym wiesz wiec s*******aaaj od tej dziewczyny

Gość Grzegorz Kaszanka
Biore z d**y do ryja. :D

Gość Marta20plus
up

Gość gość
marta wsadził ci już ktoś erwina do tyłka ?

Człowiek zmienia się zależnie od okoliczności :). x Czy ten plus po dwudziestce nie oznacza x 2 :) ? x Bo bardzo mi temat pewnej pani przypomina :).

Gość gość
marta ja taki jestem

Gość Marta20plus
To sobie bądż,mnie podoba się misio 1

Gość gość
- pokocha mnie taką jaką jestem z różnymi niedoskonałościami, nie będzie mi ich wytykał, a ja będę mogła np. śmiało chodzić przy nim bez makijażu i usłyszę wtedy, że jestem piękna x pod warunkiem, że ty pokochasz go takim jakim jest z różnymi niedoskonałościami, nie będziesz mu ich wytykać, a on będzie mogł rozrzucać po domu swoje skarpety, papierki po batonikach itp

Gość Marta20plus
Misio 1 skąd jesteś,jeśli mogę zapytać :-)

Ze Śląska. Jak jesteś osobą, o której myślę :), to pytać nie musisz :).

Gość Marta20plus
Misio ja nie wiem o kim myślisz ale nic nie wymyślisz,jesteś takim miejscowym nudziarzem i chyba nawet erwin ci już nie staje,co ?

Nie sądzę, by ostatni post napisała Marta :), ale jak na nudziarza, to bardzo często zakładają tu o mnie kolejne tematy :P. Pewnego dnia było ich ponad 12 :P.

Gość pan byznesmen
- nie obchodzę Walentynek, jak i wszelkich innych importowanych "świąt" (haloween itd.) - nie przepadam za spotkaniami rodzinnymi, chyba że rodzina mojej partnerki byłaby normalna, moja za bardzo nie jest ;) - prowadzę biznes, więc raczej gonię za czymś więcej, ale staram się mieć trochę czasu wolnego dla siebie reszta się zgadza, a nawet powiem więcej, mieszkam sam więc wszelkie obowiązki domowe wykonuję osobiście, włącznie z gotowaniem, czasem upiekę też ciasto, pieczywo, robię przetwory, a nawet domowe mięsko :D wad oczywiście też jest kilka, ale chyba da się przeżyć ;)