Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tez uwazacie ze kobieta ktora nie ma wlasnej rodziny tj meza i dzieci

Polecane posty

Gość gość

To totalna ofiara losu, zyciowa lamaga i mameja?

Gość gość
ja mysle ze jestes tępą szmatą ktorą powinien ktos zgwałcic, moze wtedy znudzi ci sie zakladanie tych idiotycznych prowokacji 0/10

Gość gość
Absolutnie nie. Ofiarą losu jest ta, która np. ma rodzinę i robi wszystko sama, usługuje mężowi, sprząta po nim, pierze itp.

Gość gość
nie każdej kobiety spełnieniem marzeń jest bachor i pranie brudnych gaci mężusiowi

Gość gość
taka mateja

Gość gość
ile można z tym samym facetem :D Dzieci są denerwujące i duży wydatek Jak na moje to przegrałaś

Gość gość
To teraz rodzenie i wychodzenie za mąż jest obowiązkiem? Pierwsze słyszę

Gość gość
taka kobieta to patologia w Islamie takich nie ma . wszystkie zajęcte i szczęśliwe

Gość gość
A jeśli mam męża, ale nie mam dzieci? To co wtedy?

Gość gość
Zdecydowanie bezdzietna stara panna to ewolucyjny przegryw, zakala, posmiewisko i czarna owca w rodzinie.

Gość gość
A jak ma kasę i spotyka się z facetami? to też taka łamaga hahaha

Gość gość
gość dziś taka kobieta to patologia w Islamie takich nie ma . wszystkie zajęcte i szczęśliwe x Szczesliwe ? Oby na pewno ?

Gość gość
ja uważam że są to mądre kobiety, odważne :)

Gość gość
gość dziś Czyli posiadanie dziecka i męża jest zasranym obowiązkiem? Fascynujące.

Gość gość
17:57 Zdradzę Ci tajemnicę... żyjemy w teoretycznie katolickiej Polsce.

Gość gość
Dlaczego większość piszących tu osób to totalni idioci Włącznie ze mną Kto pomoże i odpowie na to pytanie ? Pomoooccyyyyyyyyyyyyyyyyyyy !

Gość gość
ja odrzucilam w zyciu oswiadczyny dwukrotnie, mam 29 lat i nie chce miec meza ani dzieci :) a czytajac podobne opinie tylko utwierdzam sie w przekonaniu, ze dobrze wybralam :)

Gość gość
śluby, zakładanie rodziny i inne takie to do pewnego wieku. jak ma się 35+ to lepiej się wygląda będąc starą panną niż żoną na siłę z małymi bachorkami

Gość gość
autor tego tematu to : To totalna ofiara losu, zyciowa lamaga i mameja?

Gość gość
Jestem ze wsi,gdzie ludzie myją ryj w tej samej misce co nogi,albo wcale się nie myją.Mentalne średniowiecze dla niektórych,kobieta czym głupsza,tym lepsza.Tutaj na wsi jak masz zostać starą panną to już chyba lepiej nie żyć.Baba do garów i dzieci rodzić.No i co,zadowolona prowokatorka:-P

Gość gość
Prawda jest taka ze stara panna to kobieta ktorej w zyciu nie wyszlo, nie ulozylo sie itd. Niby udaja takie silne i niezalezne ale wieczirami z goryczy lub w weekendy sie upijaja (oczywiscie twierdza ze lubia :D), ale na starosc zostan placz depresja i pustka w pustym mieszkaniu. :)

Gość gość
Po co mają się wygłupiać na stare lata? :D same sobie żyją, samotnie, ale przynajmniej 40-letnia baba nie lata po złobkach

Gość gość
Ogolnie to te ktore nie chca zakladac rodzin miec dzieci i meza to sa jakies uposledzone umyslowo :)

Gość gość
Nie chcą wydawać na dzieci....

Gość gość
Gosc 17:55, dobrze powiedziane! Tez tak uwazam!

Gość gość
Nie zgadzam się z tym, co jest napisane w temacie. Znam nie jedną starą pannę, która jest bardzo mądra i nie jedną głupią mężatkę. Więc odpowiedź nasuwa się sama, że te pierwsze kobiety są wartościowsze.

Gość gość
gość dziś Czyli posiadanie dzieci to obowiązek? Fajnie wiedzieć. Czy do upośledzonych wliczają się także te, które nie chcą ryzykować, bo są chore, a istnieje coś takiego, jak choroby dziedziczne?

Gość gość
Znam starą pannę, która jest kierowniczką na ważnym stanowisku, jest inteligentna i mądra. Z kolei znam też mężatkę, która ma źle w głowie, bo kłóci się z wieloma ludźmi, nie mając nawet powodu. To wariatka. I ona ma być lepsza od tej kierowniczki, bo jest mężatką?:D To jest tylko jeden z przykładów. Takich przypadków jest przecież znacznie więcej.

Gość gość
gość dziś Prawda jest taka ze stara panna to kobieta ktorej w zyciu nie wyszlo, nie ulozylo sie itd. Niby udaja takie silne i niezalezne ale wieczirami z goryczy lub w weekendy sie upijaja (oczywiscie twierdza ze lubia smiech.gif ), ale na starosc zostan placz depresja i pustka w pustym mieszkaniu. >>>>> >>>>> Ależ ja nie będę sama, zamierzam zaadoptować tuzin kotów :-P