Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja sobie zapamietam kobiety ze was nie było

Polecane posty

Gość gość

gdy mi było cięzko gdy bylem sam szczególnie te kobiety które chcialem poznac nie wazne czy na fejsbuku czy gdzie, bede pamietal zemnie miałyscie za nikogo ...

Gość gość
A po co komu pejsbuk? Żeby dorabiać cwaniaka Zuckeberga? :D

Gość gość
niewazne czy masz czy nie wazne jaka byłas

Gość gość
Gwalt jest najlepszym rozwiazaniem dla prawiczków a prawictwo jest wystarczajacym usprawiedliwieniem dla gwałtu. Jeżeli taka osoba dostaławala codziennie odrzucenia, do tego zapewne ciemiężenia ze strony płci kobiecej, to jedynie gwałt jest najlepszym sposobem odreagowania, bo trudno mowić o pobiciu lub zabiciu, chociaż właściwie pobicie suki też jest naturalną checią zemsty, z tym że u prawiczków występuje jeszcze niespelnienie seksualne. Istnieje przecież przemoc psychiczna - traktowanie gorzej jak przedmiot, który ma miec wiele do zaoferowania, dla tego naturalnym też jest istnienie przemocy fizycznej, gwałtu.

Gość gość
wybaczenie i olanie glupich kobiet szczegulnie jak jest wredna to taka sie latwo zapomina nietrzeba jej nic robic . o g****ie to nie ja ale prawda jest taka ze gdy mi jest ciezko niemam nikogo skim bym mogl pogadac czy cos sie doradzic nawet kolegi