Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Największa żenada w większych miastach to dojeżdżanie samochodem do pracy

Polecane posty

Gość gość

Robią tak osoby zakompleksione, bez własnego zdania. Niestety trzeba mieć odwagę i silną wolę, żeby przesiąść się na rower czy komunikację miejską.

Gość gość
kretyn

Gość gość
w Polsce ludzie z wyzszych sfer i z klasy sredniej nie jezdza rowerem

Gość gość
ta a potem cię na przystanku zarąbią dojeżdżałam do szkoły autobusem marzłam i w ogóle komunikacja miejska jest na raz a nie codzienne dojeżdżanie

Gość gość
niemogę się doczekać żeby zrobić prawko i przesiąść się w samochód. Samochodem dojazd do pracy zajmie mi około 20 minut. Autobusem GODZINĘ :/

Gość gość
Ja tam wole jezdzic tramwajem niż stac w korkach,a potem szukac miejsca,ale mieszkam w de tu jest inna bajka. Moje szefostwo jeździ rowerami.

Gość gość
Masz rację. W De to inna bajka. Ludzie mieszkają pod miastami i dojeżdżają samochodami właśnie (a później dopiero przesiadają się np. w s-bahn. ). Jechałaś kiedyś autostradą rano? :D czy nie wiesz o czym piszę?

Gość gość
Ktoś bez prawa jazdy dorabia sobie teorię, że jest taki ekologiczny i mainstreamowy :D bo jeździ rowerem do pracy. To ja współczuje twoim kolegom z pracy, że muszą wąchać spoconego typa, który codziennie dojeżdża rowerem bo nie jest w stanie zrobić prawa jazdy.

Gość gość
Duuuuuuuuuzo czasu musi uplynac zanim do ludzi dotrze dlaczego rozsadek podpowiada zamienic samochod na rower czy komunikacje. Dla wiekszosci ludzi wazniejsze jest MIEC niz BYC