Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hajksdsad

W internecie jest dużo tr)oli ! Uważajcie !

Polecane posty

Tr)ol to osoba która specjalnie pisze głupoty aby dostać dużo komentarzy. Nie warto z nią dyskutować bo zawsze będzie pisać głupoty, udawać że czegoś nie rozumie. ( a wystarczy pomyśleć trochę) . Najlepiej to ignorować nie czytać , nie pisać. W Polskim internecie jest dużo tr)oli mówili o tym w TV . W internecie jest dużo dziwnych ludzi nie znam takich w realu ( mam na myśli fora, tam gdzie można pisać komentarze np pod fotami) To są pewnie ludzie z sekty, chorzy psychicznie, narkomani, tez na głodzie narkomani, pijacy. Moi znajomi nie mają czasu tu pisać.

Gość gość
przeciez to ty idiotko jestes takim trolem :O ciagle piszesz o wzroście, jaki jest rzekomo idealny, o długu publicznym, o rzekomym bogactwie w Polsce itp bardzo latwo poznaje twoje prowokacje, a teraz odpisuje ci tylko dlatego ze nie mam co robic 🖐️

gość dziś nie jestem tr)olem, nie piszę o bogactwie w Polsce, długu publicznym, Ty jesteś tr)olem bo oskarżasz mnie o coś co nie robię no chyba że ktoś się podszywa ale chyba nie bo te tematy są dziwne

To co piszę potrafię udowodnić czyli to jest dowód że nie jestem tr)olem a wielu ludzi nie umie czyli jest tr)olami np Ty bo oskarżasz mnie o jakieś tematy których nie pisałam.