Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak tatuazy, jestem przeciw

Polecane posty

Gość DragonKissNeverMiss
Zrobiłbym sobie jeden, ale są drogie w chuj w profesjonalnym salonie.

Gość gość
sprzeciwiam się temu, że mój chłopak nie ma tatuaży

Gość gość
" sprzeciwiam się temu, że mój chłopak nie ma tatuaży " Istotnie, powinnaś. Ja się sprzeciwiam, że moja kolezanka nie ma widocznych tatuazy. Na prośbę by pokazała jakikolwiek np. na brzuchu czy pupie zwyzywała mnei. Czaicie? A ja po prostu nie lubię ludzi bez tatuaży i teraz wiem, że skoro nie ma to muszę ją skreślić. Bo brak tatuażu świadczy o problemach z osobowościa i niskim intelekcie

Gość gość
dokładnie, tacy ludzie są chorzy. Często mają problemy z akceptacją swojego ciała. Wstydzą się go i nie chcą dekorować. Do tego pewnie mają historię samookaleczania i depresji - każdy, nawet najmniejszy ból może sprawić, że będą mięli nawrót choroby. I nigdy nie znajdą sobie pracy. To takie szare, mdłe osoby. Kto zatrudni takiego niepewnego siebie szaraczka?

Gość gość
Cieszę się, że w końcu spotkałam kogoś kto myśli tak samo :D :D :D

Gość gość
zabawne, że jak ludzie wypisują takie bzdury w drugą stronę to nie widzą w tym nic złego :D

Gość gość
Bo ludzie są ograniczeni: "Nie wyzywaj mnie, że jestem gruba Ty chuda, niekobieca raszplo" itd

Gość gość
Chodzi tez o bezpodstawnosc zarzutow ktore czesto slysza wytatuowane kobiety

Gość gość
Mnie śmieszy, że makijaż permanentny na powiece świadczy o kobiecości i o zadbaniu :D Albo doczepiane włosy, doklejane szpony (celowo o szponach piszę, bo nie o wszystkie doklejone/dożelowane są szponiaste). Jak ktoś chce niech sobie robi, jego wola, ale no czepianie się tatuaży a zachwyt nad tego typu rzeczami hipokryzją trąca.