Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlackMoon

Dziewczyny czy posiadacie owłosienie łonowe ?

Polecane posty

Dziewczyny czy posiadacie owłosienie łonowe ? 1. Wiek ? 2. Panna czy mężatka ? 3. Jestem ogolona czy nieogolona ?

Gość gość
Praktycznie od pępka aż po d**e i jestem z niego dumna:))

Gość Cycata mężatka
Oczywiscie ze posiadam. Jestem dojrzała kobieta a nie mała dziewczynka, 27 letnia mężatka. Gole włosy po bokach na zero a na środku maszynka taka do włosów na krótko. Dbam o cipke bardzo, nawet w zimę gdyż często chodzę na basen lub zakładam seksowna bieliznę i nie lubie jak cos wystaje, jednak całkiem na zero to nie dla mnie.

Gość do  Cycata mężatka
a choc raz w Twoim zyciu cos z majtek wystawalo?

Gość gość
Jestem ogolona.

Gość Cycata mężatka
Raz jeszcze jako malota byliśmy ze znajomymi na łódce i widzę ze kolega co siedział na przeciwko mnie ciagle zerka mi na cipke, schylam głowę i widzę ze mi dół od kostiumu sie lekko przesunął i z jednej strony wyszło kilka dość długich włosków. Spojrzałam na niego, zaczerwienil sie, chyba bardziej niż ja :D obiecałam sobie ze nigdy więcej takich sytuacji. :D

Gość do Cycata mężatka
ale miedzy posladkami chyba sie nie golisz?

Gość Cycata mężatka
Dla mnie za duzo ale nie przeszkadza mi takie owłosienie u innych kobiet. Moze niektórych to brzydzi ale ja uwazam ze na fotce jest piękna kobieta i skoro dobrze sie czuje to ja tym bardziej nie mam z tym problemu.

Gość gośćciekawski
A ja mam propozycję dla Pań;) jeśli określi się jakaś chętna to założę @ do wymiany fotek naszych fryzurek intymnych i może nie tylko:) Bez wulgarności i nachalności

Gość do Cycata mężatka
a zanim poznalas meza i umawialas sie z innymi facetami, to od razu na pierwsza rozbierana randke szlas owlosiona, czy dla bezpieczenstwa wolalas sie wygolic "na zero"?

Gość gość
-50% !! Mikołajkowa promocja w sklepie www.OTIEN.com rabaty do 50% -> www.otien.com

Gość gość
nie no padne !:) jakis zboczeniec zadal pytanie aby sie jarac i walic sobie konia a debilki opowiadaja ochoczo o swoich c***ach

Gość Cycata mężatka
Dla jakiego bezpieczeństwa? Ja gole sie jak lubie i jeżeli facetowi sie to nie podoba to niech szuka dalej laski z łysa c**a. Nie lubie sie golić na zero. Nie zmieniam sie dla facetów, mężczyzna albo akceptuje kobietę albo nie. Nigdy mi sie nie zdarzyło zeby ktoś powiedział "wez sie ogól" ;)

Gość do  Cycata mężatka
a co do tej sytuacji z lodka, to przeciez nic takiego. zyjemy niestety w czasach pewnej presji, ze takie cos jest czyms wielce wstydliwym, a przeciez pare lat wstecz byloby to cos zwyklego i normalnego.

Gość Cycata mężatka
Wtedy sie tego wstydziłam. Miałam jakieś 17 lat, jeszcze dziewica i głupio mi było ze mi "wystawały klaki" zaczęłam podgalac je maszynka, dobrze sie tak czułam i tak juz zostało.

Gość do Cycata mężatka
a do sypialni bys zalozyla bardzo kuse, wyciete majtki, ktore calego zarostu by nie zakryly i czesc po bokach zostawily na wierzchu?

Gość Cycata mężatka
Nie zalozylabym bo nie mam aż tak kusych majtek.

Gość Cycata mężatka
Chociaż mam jedne z dziura na c**e i wystają troche włoski z nich bo dziura jest dość spora - w majtkach, nie moja ;) fajne sa, mozna sie ****** bez zdejmowania.

Gość do Cycata mężatka
zazdroszcze twojemu mezowi - wiekszosc mlodych i atrakcyjnych kobiet jednak goli sie na zero

Gość gość
Goliłam i będę golić czy się to komuś podoba czy nie zazwyczaj zoatawiam pasek na wzgórku ale naprawdę wąski

Gość Cycata mężatka
Właśnie! Pytałeś czy kiedyś golilam sie na zero przed randka. Jestes Ty i jest jeszcze wielu facetów którym włosy nie przeszkadzają. Trzeba sie zgrać.

Gość gośćSamiec
Na łyso bee kojarzy mi się z dziecmi i pedofilią;/ Kobieta musi mieć conajmniej pasek lub rozkoszną kępkę..o tak...o gustach oczywiście się nie dyskutuje;)

Gość do Cycata mężatka
mi nie tylko nie przeszkadzaja, ale wrecz kreca. a przed zwiazaniem sie z mezem prowadzilas bujne zycie seksualne?

Gość Cycata mężatka
Bujnym chyba go nie mozna nazwać. Raczej umiarkowane ;) byłam w dwóch stałych związkach, raz dałam sie wyru/chac na pierwszej randce :D ale to było raczej z ciekawości jak to jest bo z poprzednimi partenarami wiązało mnie uczucie. Ciekawe doświadczenie. Aż w koncu trafiłam na idealnego kochanka dla siebie i został moim mężem. Lepiej trafić nie mogłam.

Gość gość
Raczej każda "posiada", nie ma egzemplarzy bezwłosych.

Gość do Cycata mężatka
a miedzy posladkami sie depilujesz, czy nie? rozumiem, ze rak raczej nie golisz?

Gość gość
Zbok od golenia rowka atakuje :P

Gość Cycata mężatka
A po co golić ręce? Na zero gole tylko łydki i pachy. Nic więcej. A miedzy pośladkami nie mam owlosienia, raczej taki mały "meszek" którego nie gole zeby nie zrobił sie duży mech :D

Gość do Cycata mężatka
ja lubie jak kobieta nie goli ud i ma na nich meszek. jak jeszcze lubi nosic krotkie szorty to bomba :D