Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikolaj hoho

Dostajecie od mezów jakies prezenty,drobiazgi na Mikołajki?

Polecane posty

Gość mikolaj hoho

Pytam bo jak powiedziałam kolezankom,ze u naskazdy buta wystawia to sie smiały a przeciez to takie miłe

Gość gość
No pewnie, moj mi kupil cieple bamboszki bo ciagle mi stopy marzna, a ja mu dalam rekawiczki gdyz ciagle gubi :p zawsze sobie podkladamy takie drobiazgi, to jest fajne, mikolaj nie jest tylko dla dzieci i niech one tez tak mysla ;)

Gość gość
Ja dziś znalazłem w bucie czekoladę

Gość mikolaj hoho
Bamboszki fajne:)Wlasnie o takie male drobiazgi chodzi

Gość gość
Dostałam od męża super sexi bieliznę a ja mu kupiłam ekstra skórzane kajdanki zeby nie miał nadgarstków otartych dzis w nocy wypróbujemy oba prezenty:-)

Gość gość
Och wy zboczuchy :p rozga wam sie nalezy ile lat tyle razy na tylek !!

Gość mikolaj hoho
Ciekawe te prezenty :P

Gość gość
ptasie mleczko

Gość gość
Ja dzis w bucie mialam balsam i mleczko do kapieli mikolaj mi podlozyl

Gość gość
My też zawsze dajemy sobie jakieś drobne prezenty, w tym roku dostałam perfumy i nie wiem dlaczego- blender tzn. wspominalam jakiś czas temu, ze chyba kupię nowy, ale że go Mikołaj przyniesie to sie nie spodziewałam

Gość gość
Oczywiście, ale z okazji Mikołaja, a nie żadnych mikołajek, nie ma czegoś takiego.

Gość mikolaj hoho
Fajne sa te niespodzianki.Ciesza nawet dorosłych.Przeciez Mikolaj nie jest tylko dla dzieci Mile,ze w tej gonitwie nie zapominamy o swoich partnerach.Male gesty ciesza W koncu w kazdym z nas jest odrobina dziecka:)

Mamo, czy to prawda, że Pan Bóg nas karmi? - Oczywiście. - I że dzieci przynosi bocian? - Tak. - I że prezenty rozdaje św. Mikołaj? - Tak. - To po jaką cholerę trzymamy w domu tatusia?

Gość gość
Oj tam . Z okazji Mikołaja, Mikołajek czy Mikołajków macie po jednym https://www.google.pl/search?q=miko%C5%82aj+z+czekolady&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjlt8vfgsfJAhXD8HIKHfDNBOoQsAQIIQ&biw=1025&bih=453

Gość mikolaj hoho
Kawał dobry :D A co do Mikołajek to my obchodzimy 06.12.Teraz sami sobie robimy prezenty bo dziecko wyfrunelo z domu.W wigilie mamy Gwiazdora :D xxxx Zaraz zacznie sie dyskusja na temat patologii :D

Gość gość
Nic nie dostałam bo mój mąż to palant

Gość gość
Moj mi kupil paczke haribo bo wie ze uwielbiam :p

Gość mikolaj hoho
Oj tam zaraz palant.Co roku sobie cos dawaliscie?Moze trzeba bylo go podgadac typu-czas pisac list di Mikolaja itd ;)

Gość gość
My czasem sobie robimy mikołajowe prezenty, a czasem robimy jeden duży pod choinkę. W tym roku dostałam kosmetyki, które sobie wybrałam: profesjonalne do włosów i porządny tusz.

Gość gość
Na Mikołaja to tak symbolicznie. dzisiaj dostałam czekoladę, Pod choinkę zawsze są bogatsze, taka rodzinna tradycja :)

Gość gość
Ja dostałam zegarek. Już od dłuższego czasu planowałam że sobie kupię, ale jakoś zawsze zapominałam albo miałam inne wydatki. Od zawsze dajemy sobie prezenty na różne większe i mniejsze okazje. Miłe to.

Gość gość
Ja znalazłam obraz na parapecie od DCN Gallery. Mój wymarzony, wyczekiwany :D. Mikołaj się postarał

Gość gość
Ja znalazłam obraz na parapecie od DCN Gallery. Mój wymarzony, wyczekiwany :D. Mikołaj się postarał

Gość ciekawypomysł
każda okazja jest dobra, by dać ukochanej osobie prezent, a mikołajki są jak znalazł, proponuję kupić obraz, może on być wykonany z waszego wspólnego zdjęcia, naprawdę robi wrażenie a nie jest drogi, polecam stronę DCN Gallery, http://www.dcngallery.pl/2/obrazy-na-plotnie/tematy