Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga2015

LumiLash efekty i opinie

Polecane posty

Gość Alldonka
wszyscy jej teraz używają więc ja też zaczęłam. Napiszę jak będę juz po kuracji

Gość _Ka Ma _
wszedzie krąża rózne opinie na temat tego typu srodków. Ja jestem zadowolona z efektow i zawsze już zawsze będę używać srodków endogennych które nie niosą za sobą skutków ubocznych

Gość Miigotka1
miałam doczynienia z Lumilash. wiem , że ma właściwości antyoksydacyjne co sprzyja wzrostowi rzęs. zanotowałam też większe zagęszczenie. Jestem zadowolona z efektów mimo tego ze starcza tylko na miesiąc

Gość gość
1. O czym konsument powinien zostać poinformowany przed dokonaniem zakupu przez internet? Przedsiębiorca powinien poinformować konsumenta w sposób jasny i zrozumiały najpóźniej w chwili wyrażenia przez niego woli związania się umową na odległość (czyli np. dokonania e-zakupu), o: 1) głównych cechach świadczenia z uwzględnieniem jego przedmiotu oraz sposobu porozumiewania się z konsumentem; 2) swoich danych identyfikujących, w szczególności o firmie, organie, który zarejestrował działalność gospodarczą, a także numerze, pod którym został zarejestrowany; 3) adresie przedsiębiorstwa, adresie poczty elektronicznej oraz numerach telefonu lub faksu jeżeli są dostępne, pod którymi konsument może szybko i efektywnie kontaktować się z przedsiębiorcą; 4) adresie, pod którym konsument może składać reklamacje, jeżeli jest inny niż adres, o którym mowa w pkt. 3; 5) łącznej cenie lub wynagrodzeniu za świadczenie wraz z podatkami, a gdy charakter przedmiotu świadczenia nie pozwala, rozsądnie oceniając, na wcześniejsze obliczenie ich wysokości – sposobie, w jaki będą one obliczane, a także opłatach za transport, dostarczenie, usługi pocztowe oraz innych kosztach, a gdy nie można ustalić wysokości tych opłat – o obowiązku ich uiszczenia; w razie zawarcia umowy na czas nieoznaczony lub umowy obejmującej prenumeratę przedsiębiorca ma obowiązek podania łącznej ceny lub wynagrodzenia obejmującego wszystkie płatności za okres rozliczeniowy, a gdy umowa przewiduje stałą stawkę – także łącznych miesięcznych płatności; 6) kosztach korzystania ze środka porozumiewania się na odległość w celu zawarcia umowy, w przypadku gdy są wyższe niż stosowane zwykle za korzystanie z tego środka porozumiewania się; 7) sposobie i terminie zapłaty; 8) sposobie i terminie spełnienia świadczenia przez przedsiębiorcę oraz stosowanej przez niego procedurze rozpatrywania reklamacji; 9) sposobie i terminie wykonania prawa odstąpienia od umowy, a także wzorze formularza odstąpienia od umowy 10) kosztach zwrotu rzeczy w przypadku odstąpienia od umowy, które ponosi konsument; w odniesieniu do umów zawieranych na odległość – kosztach zwrotu rzeczy, jeżeli ze względu na swój charakter rzeczy te nie mogą zostać w zwykłym trybie odesłane pocztą; 11) obowiązku zwrotu przedsiębiorcy uzasadnionych kosztów związanych z odstąpieniem od umowy po rozpoczęciu wykonywania usługi; 12) wyjątkach, w przypadku których nie przysługuje prawo do odstąpienia od umowy; lub okolicznościach, w których konsument traci to prawo; 13) obowiązku przedsiębiorcy dostarczenia rzeczy bez wad; 14) istnieniu, a także treści gwarancji i usług posprzedażnych oraz sposobie ich realizacji; 15) kodeksie dobrych praktyk oraz sposobie zapoznania się z nim; 16) czasie trwania umowy lub o sposobie i przesłankach jej wypowiedzenia – jeżeli jest zawarta na czas nieoznaczony lub jeżeli ma ulegać automatycznemu przedłużeniu; 17) minimalnym czasie trwania zobowiązań konsumenta wynikających z umowy; 18) wysokości i sposobie złożenia kaucji lub udzielenia innych gwarancji finansowych, które konsument jest zobowiązany spełnić na żądanie przedsiębiorcy; 19) funkcjonalności treści cyfrowych oraz technicznych środkach ich ochrony; 20) mających znaczenie interoperacyjnościach treści cyfrowych ze sprzętem komputerowym i oprogramowaniem, o których przedsiębiorca wie lub powinien wiedzieć; są to np. informacje o systemie operacyjnym, wymaganej wersji oraz pewnych cechach sprzętu komputerowego; 21) możliwości skorzystania z pozasądowych sposobów rozpatrywania reklamacji i dochodzenia roszczeń oraz zasadach dostępu do tych procedur. Jeżeli umowa jest zawierana w imieniu innego przedsiębiorcy, konsumentowi należy podać jego dane (w zakresie pkt. 2, 3 i 4). (podstawa prawna: art. 12 ust. 1 i 2 ustawy o prawach konsumenta)

Gość gość
Oczywiście nie istnieje też żadno Laboratorium "Richard E. Lindbergh" w Houston. Za to kliknięcie w płatność przelewem przekierowuje nas na stronę płacenia dla jakiejś "Natural Resources" Wilcza 2 69-100 Słubice I tu dochodzimy w końcu do jakiegoś nazwiska i danych. Okazuje się, że jest to firma istniejąca "aż" od 2 miesięcy, z następującymi danymi: natural resources Patryk Rosiak Przedsiębiorca: Patryk Rosiak NIP: 5981634444 , REGON: 362456745 Niech sobie naiwni, którzy zdecydują się wtopić kasę zanotują, będą wiedzieć, kogo ścigać, bo jakoś dobrowolnie pan się w tym wątku nijak nie chciał przedstawić...

Gość Konssumentka
stosowałam i działa. niestety nieuczciwa praktyka konkurencji spamuje tutaj wszystkim wmawiając że firma nie istnieje lol

Gość Hymalaistka
Wszedzie ten sam spam, ze oszustwo itp itd. Ja stasowałam i nie mam zastrzeżeń więc nie dajcie się zwieźć konkurencji! Ciekawe ile jej płacą za posta bo widać tego samego jest full ;)

Gość gość
Witam serdecznie widze podziw i zachwyt i przyznaje się, ze skorzystałam z oferty, ktora znalazłam na Facebooku gdzie LumiLash tak pieknie opisuje swój genialny produkt. Na początku przy wszystkich pytaniach odpisywali w trybie natychmiastowym, ale po doreczeniu przesyłki gdy chciałam zwrócić opakowanir ze względu na kłopoty z tarczyca gdzie lekarz zabronił mi zarzywać kapsulek i zwróciłam sie z prośbą o możliwość zwrotu towaru nagle kontakt sie urywa...Dla mnie jest to dramatycznie śmieszne! I nie do przyjęcia aby firma, ktora tak bardzo pragnie dobrych opini stawia na taki brak profesjonalizmu. To tyle ode mnie na temt lumiLash...Dno! Obstawiam tez ze nikt nigdzie nie moze doczytać co tak naprawde znajduje sie w tym pudełku wiec przepisuje dla Was skład z opakowania: jedna kapsułka zawiera 300mg w tym: -ekstrakt z palmy sabalowej 100mg 4:1 -ekstrakt z arcydzięgla chińskiego 50mg 4:1 -ekstrakt z kozieradki 50 mg 4:1 -ekstrakt z głogu 50 mg 4:1 -ekstrakt z cytryńca chińskiego 50mg 4:1 podnad to ponoc produkt jest zagranicznym newsem, a jak narazie nie znalazłam nawet grama informacji na zagranicznych domenach na temat.

Gość gość
Ja stosowałam i polecam. SKład jest opisany wyraźnie na stronie, SKŁAD: I nazwy łacińskie substancji, stosuje 3 tydzień i widzę znaczną poprawę. POlecam z całego serca wszystkim tym kobietom, które chcą przedłużyć swoje rzęsy bez skutków ubocznych :)

Gość gość
Ale jak ktoś chce mieć długie i w krótkim czasie to jest na to sposób. Stosowanie z głową na pewno przyniesie efekt. A jak ktoś pije alkohol i bierze takie rzeczy to się nie dziwcie, że obecywano wam więcej. Moja siostra stosowała raz dziennie dzięki prostej aplikacji i nie ma zastrzeżeń. Nie zanotowała żadnych skutków ubocznych. Ja też się skusiłam ale jeszcze nie biorę bo mam swoje sztuczne ;)

Gość gość
Swietny sposób. Mam dosyć sztucznych rzes. Niedlugo zamawiam więc podzielę się z wami recenzją.

Gość gość
Całkiem spoko preparat mimo swojej ceny to wart zakupu. Lepszego nie znajdziecie, bo skład mówi sam za siebie. Stymuluje dynamiczną fazę rzęs tak jak u mnie 1 Cm – W 2 TYGODNIE )

Gość gość
Lumilash to srodek wart uwagi, szczególnie ze względu na jego skład! Formuła przedluzyla mi rzesy o 5 milimetrów i starczy. Więcej nie potrzebuje bo każdy będzie myślał, że to sztuczne.

Gość gość
Skusiłam się jakiś tydzień temu. Działa, ponieważ zanotowałam wzrost i objętość moich rzęs. Nie widać bym miała jakieś skutki uboczne. Bynajmniej ja ich nie widzę. Konsultowałam się z lekarzem który powiedział że nic mi nie grozi.

Gość gość
Mam pozytywne zdanie na temat tego cudownego leku. Jest dla ludzi po chemioteriapii ale wiele kobiet używa żeby sobie przedłużyć rzęsy. Bardzo pomógł mojej mamie która przeszła chemioteriapie i wygląda całkiem atrakcyjnie mimo swojego wieku. Ja nie stosuję, bo nie widze potrzebny. Wystarczą mi moje naturalne.

Gość gość
Moja sąsiadka bierze non stop Lumilash i opowiada jakich to ona pięknych rzes nie ma… Ja tam dużej różnicy u niej nie widzę ale jednak jest

Gość gość
Lumilash należy do najlepszych antyoksydacyjnych preparatów na świecie. Ludzie po chemioteriapii zażywają go w jeszcze kilkukrotnie większych dawkach niż wy i naprawdę rzęsy, brwi rosną w ekspresowym tempie. Niestety ja wam nie polecam takich dawek bo mogą efekty uboczne wystąpić w stylu porost włosów w nieporządanych miejscach.

Gość gość
Trzeba samemu spróbować żeby się przekonać. Mojej znajomej np. srednio pomógł nic a u mnie reelacja. Około 7 – 8 mm w kilkanaście dni

Gość gość
NIE ma żadnej strony producenta!!! Ani w Polsce ani za granicą. W żadnym poważnym obiegu (apteki!) tego NIE MA! A wszystkie "opinie" wyżej to jest jeden wielki spam, bo nikt nie może testować od miesiąca czy pół roku czegoś, co się 2 dni temu pojawiło w reklamach! I dokładnie tak właśnie wyglądały tematy Kaszubskiego, które na Kafeterii ciągle wiszą (bo jakoś to m0deracji nie przeszkadzało i dalej nie przeszkadza... widać, jak wiarygodne to jest forum...), więc można sobie posprawdzać.

Gość gość
Pieniądze nie poszły na marne ! Odzywka zakupiona w salonie kosmetycznym za 200 zł około co i tak nie jest dla mnie drogo

Gość gość
U mnie sprawdza się doskonale. Spełnia swoją rolę bez dwóch zdań już w pierwszych dniach. Póżniej mam nadzieje ze tez i szybko mi nie wypadną

Gość gość
Musi działać bo wiele ludzi to chwali. moja znajoma również

Gość gość
Niestety trzeba poczekać ja na początku też nie wierzyłam. Dopiero po 2-3 tygodniach zrozumiałam, że nie ma nic od tak. Mimo wszystko godny zaufania

Gość gość
NIE ma żadnej strony producenta!!! Ani w Polsce ani za granicą. W żadnym poważnym obiegu (apteki!) tego NIE MA! A wszystkie "opinie" wyżej to jest jeden wielki spam, bo nikt nie może testować od miesiąca czy pół roku czegoś, co się 2 dni temu pojawiło w reklamach! I dokładnie tak właśnie wyglądały tematy Kaszubskiego, które na Kafeterii ciągle wiszą (bo jakoś to m0deracji nie przeszkadzało i dalej nie przeszkadza... widać, jak wiarygodne to jest forum...), więc można sobie posprawdzać.

Gość Marta Staniszewska
Kobiety nie dajcie się nabrać na to perfidne oszustwo! Zioła które podają w składzie mają ewentualnie działanie przeczyszczające.Podłe jest to że bazują na kobietach po chemioterapii,one naprawę walczyły z chorobą,Teraz jakaś oszukańcza firma bazuje na chorobie nowotworowej,zwracam się z apelem do tych ludzi,czy wy nie macie sumienia? zła karma wróci kiedyś do was.Lumi lash tylko pomaga na pozbycię sie kasy z portfela.Brałam ten preparat miesiąc żadnych efektów,może tylko to że już nigdy nie dam się nabrać oszustom!

Gość Ewelina z G
Witam. Dzisiaj otrzymałam kurierem tabletki, jestem już po pierwszej tabletce i na pewno co parę dni będę udostępniać zdjęcia rzęs oczywiście mam nadzieję że będą efekty, także zobaczymy czy działa czy też nie. Pozdrawiam drogie Panie

Gość gość
co za idiotka wkleja ciągle to samo i jej się nie nudzi? chyba jej płacą. LumiLash oczywiście, że działa