Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kosmitka210

Mam dosyć

Polecane posty

Gość Kosmitka210

Piszę do was bo już nie mam sił. Od 4lat jestem sama i ciągle spotykam facetów którzy chcą tylko seksu. Od kilku dni mam doła ze jest coś ze mną nie tak. Wczoraj miałam 3randkę z kolegą i napisał mi po niej ze nic z tego nie będzie bo nie jestem chętna na sex. Szczeka mi opadła. Dziewczyny czy wy też spotkacie takich facetów? Po jakim czasie znajomości poszlyscie na całość?

Gość gość
Takie czasy nastały , wszędzie pełno erotyki . Faceci w tych czasach nie czekaja, ale niestety kobiety same ich tego uczą ;)

Gość gość
Ja spotykam i bez żalu przestaję się z nimi spotykać. Nie zrozum mnie źle, nie widzę nic złego w pójściu do łóżka nawet na pierwszej randce ale tylko i wyłącznie z kimś kto na starcie tak mocno na mnie działa, że sama wyskakuję z majtek. Ci oczekujący seksu od razu jakoś nie działają.

Ddt30 Nie spodziewałam się tak dojrzałej odpowiedzi. Wiesz z tą atrakcyjnościa to jest tak że faceci uwielbiają bawić się z blondynkami a wiązać z brunetkami. I ja jestem w tej pierwszej grupie. Kojarzę się z seksem ponieważ mam blond platynowe włosy do pasa. Nie zmienię koloru. Przez 5lat walczyłam o takie włosy. Zadbane włosy. Jak dołączysz do tego biust i figurę to równa się seks. Staram się nie popadać w paranoję i na jedno z powodu facetów nie będę zmieniać swojego wyglądu bo długo o niego walczyłam. Nie mam w domu fluidu,pudru itd. Mam ładną cerę i nie muszę się malować. A na drugie sama prowokuje choć nie noszę mini ani dekoltu. Przeraża mnie to. Oni widzą ciało A nie charakter.