Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wasze dziecko dostało od babci na mikołaja?

Polecane posty

Gość gość

moje nic

Gość gość
Mój synek (11) dostałem od dziadzia iphona 6s plus.

Gość gość
a co babcia musiała coś dać ?? ważne aby rodzice dziecka pamiętali o swoim dziecku !!

Gość gość
Moja wnuczka ma urodziny 3 grudnia, syn ma imieniny 4 grudnia, skąd na to wszystko brać. wnuczka dostała 50 zł, syn lepsze wio, a wnuczek 5 letni 20 zł do skarbonki. to było wczoraj więc już nic nie dostali więcej na mikołaja. Zaraz święta i znów prwzenty. a emerytury cieniutkie.

Gość gość
moi teściowie mają 5 tyś dochodu. Córka nie dostała nawet lizaka. Niech s********ją na drzewo.

Gość gość
Póki co nic, bo jesteśmy 1500 km od wszystkich dziadków, zapewne za tydzień synek zostanie zasypany prezentami, choć ja wolałabym mieć rodzinę przy sobie na codzień, to byłby najlepszy prezent

Gość gość
Nic. Ja kupilam malej kolorowanki. Corka dostaje prezenty praktycznie bez okazji kilka razy w roku wiec nie moge nikomu zlego slowa powiedziec. Niedlugo przyjada babcie wiec znowu wor prezentow bedzie.

Gość gość
Od której babci? bo moje 2 dzieci dostali od obu babć .dzieciaki mam juz szkolne wiec dostali po 50 zl od babci i dziadka plus troche słodyczy .

Gość gość
jak to od której babci?oczywiście od matki męża! bo matka mamusi nie musi dawać prezentów - przecież dziecku wystarczy że jest a tamta ma dawać i nie gdakać!

Gość gość
Dlatego napisałam od której. U mnie obie babcie sie sprawdzily i przeważnie sie sprawdzają:-)

Gość gość
Organki... (takie dla niemowlaka chyba? a ma 2,5r.), z figurkami i odgłosami zwierząt. Od mojej mamy nic bo nie żyje.

Gość gość
20 zl i slodycze,a od drugiej organki:)

Gość gość
Od mojej mamy nic, mieszkamy 1000 km öd siebie. Öd teściów fotelik do biurka, spodnie do kombinezonu, książkę, 5 euro i słodycze.

Gość gość
Od jednej babci klocki Lego Duplo i buty na zimę, od drugiej wielką ciężarówkę, kilka markowych ubranek i kwasy omega dla dzieci w syropie :-) Dziecko 2 lata.

Gość gość
Założę się że ta druga babcia to twoja mama :-P

Gość gość
od mojej mamy nic i na gwiazdkę też nic nie dostanie, bo pensja babci w tym miesiącu wyniesie az 500zl. od teściowej pewnie dużo prezentów dostanie tylko po co? jak maz potrzebował jej pomocy (nie w kwestii materialnej) to mógł liczyć na moją mamę-choć nadal pracuje, a jego matka emerytks nie miała czasu.

Gość jano7
Święta to czas dzielenia się radością, sprawiana innym prezentów. To czas rozmów z bliskimi, w tym kontaktów z nieobecnymi. Nawiązywanie połączeń telefonicznych z bliskimi w innych krajach ułatwiają dane www.numerykierunkowe.info

Gość gość
Od jednej babci (mojej mamy) 100zl a od drugiej puzzle

Gość gość
Od jednej babci zestaw zabawek do kąpieli od drugiej wóz strażacki z drewnianych klocków. Drobiazgi, ale bardzo ucieszyły naszego synka. Obie babcie są świetne.

Gość gość
po 200 zł

Nic (na moją prośbę). Na Mikołaja kupują rodzice. Od dziadków, chrzestnych dostaną na gwiazdkę. Wkurza mnie ta ilość prezentów, później się to tylko poniewiera, na Mikołaja dostały: - z przedszkola - z pracy - od nas I jeszcze od dziadków by miały? Po cholerę tyle rzeczy w tak krótkim czasie?

Gość gość
A przepraszam, co babcia dostała od waszych dzieci na Mikołaja?

Gość gość
od jednej babci grę planszową, od chrzestnej tak samo (gry planszowe to nasz konik), a od drugiej babci bilard ;)

Gość gość
Jeszcze nic, prezenty będą pod choinkę.

Gość gość
książeczkę dźwiękową jaś i małgosia z połamanym plastikiem :/ nie wspominając o tym, że dziecko ma 8 mcy a to jest od 3 roku...

Gość gość
Moje ma 5 miesięcy i od jednych i drugich dziadków dostało ubrania itp. Moim zdaniem trafiony prezent :)

Gość gość
moje nie dostają nic od dziadków ani na Mikołaja ani na Gwiazdkę ani na imieniny tylko na urodziny

Gość gość
nic. i od rodziców też nic. syn ma rok, dla niego największą radochą jest pobawić się z tata śrubokrętem, jeszcze się nie nauczył że można oczekiwac prezentów