Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdyby doszlo do wojny Rosji z Turcja to za kim byscie byli?

Polecane posty

Gość gość

gdyby doszlo do wojny Rosji z Turcja to za kim byscie byli?

Gość
oczywiście że za Rosją ❤️ ❤️

Gość bella  86
Za Rosją.

Gość gość
GGGB, dlaczego za Rosją

Gość Turkuć
GGGB. Ale to Turcja leży na Bliskim Wschodzie.

Gość gośćśćć
za Rosją, gdyż Turcja jest krajem muzułmańskim i do tego jest największym sojusznikiem państwa islamskiego

Gość Turkuć
BTW nie jestem za żadną stron, Rosja realizuje tylko swoje geopolityczne zamiary i nikomu tak naprawdę nie chce pomagać, a Turcja też ma sporo za uszami.

Gość
Turkuć dziś chodziło mi o Europę Wschodnią. :) ale nie mam teraz czasu wgłębiać się w tą dyskusję...:)

Gość gość
GGGB masz.

Gość Turkuć
Wiem. Taki żart. Bliski Wschód też mi nie jest bliski.

Gość
Turcja to kraj muzułmański, a Rosja chrześcijański. Jeśli ktoś życzyłby wygranej Turcji (w razie wojny) to jest po prostu głupi. :) Potem pojawiliby się u nas. ;)

Gość gość
Jebał turek turka aż mu zeszła skórka

Gość gość
No niestety Turcja jest w NATO i my będziemy zobowiązani do interweniowania po stronie naszego sojusznika :o masakra.

>>>BTW nie jestem za żadną stron, Rosja realizuje tylko swoje geopolityczne zamiary i nikomu tak naprawdę nie chce pomagać, a Turcja też ma sporo za uszami.<<< x To nie Rosja uzbroiła terrorystów i zaczęła wojnę w Syrii. Rosja BRONI tam tylko swoich interesów, a agresywną politykę prowadzi jej wróg.

Już interweniowaliśmy w Iraku i bardzo dużo nam z tego przyszło :(. x Ruscy nam przynajmniej nie kazali ginąć w Afganistanie, a podobno tak nas wykorzystywali.

Gość gość
UE ma ponoć płać grube miliony eurasów za trzymanie ich z dala Europy :] paranoja

Gość gość
Do bylo taktyczne zagranie Erdogana,najpierw puścił tu ta dzicz ( kto wie moze i finansował) aż w koncu Europa ugiela sie,teraz za obietnice utrzymania luda u siebie dostanie 3mld € ma obiecane wejscie do uni i wisienka na torcie-od października 2016 turasy wchodza do strefy Schengen :o

Gość gość
turcja moze i jest krajem muzulmanskim, ale mentalnie blizej turkom do europejczykow niz rosjanom :) poza tym w historii polsko-tureckiej jest duzo wiecej przyjaznych momentow niz polsko-rosyjskiej. a taka gggb, ktora nie wie gdzie lezy bliski wschod wyraza tu swoja nie poprata zadna wiedza opinie nazywajac przy okazji nazywajac ludzi o odmiennych pogladach glupimi :D uwielbiam jak takie kretynki same sie demaskuja :D wiec majac na uwadze twoje dobro, radze Ci milczec dziewczyno :)

Gość gość
Jako że zarówno my jaki Turcja jesteśmy członkami NATO nie mamy żadnego wyboru

Gość
wiem gdzie leży bliski wschód (nie wiem o co ci chodzi) :D A mi akurat Rosja jest bliższa bo od strony mamy mam korzenie rosyjskie.:) Zresztą to Słowianie. Jeżdżę do Europy Wschodniej i oni są nam naprawdę bliscy kulturowo. Ale niektórzy tylko patrzą na propagandę w tv gdzie pokazują patologię i pijaków albo myślą że wszyscy są jak Ukraińcy, którzy tu przyjeżdżają (większość to przegrywy i chłopki choć nie wszyscy, ale większość) BTW. posta edytowałam bo uzałam że zbyt dużo napisałam o swojej rodzinie 🖐️ PYTANIE za kim byście byli-odpowiedziałam-za Rosją 😘 i mam prawo choć Turcja jest w NATO i tak byłabym za Rassiją 🖐️ ps.lecę możesz sobie pisać dziecko ja nie mam czasu na dyskusje ;)

Gość gość
good girl gone bad Tu niczyje prywatne sympatie nie mają nic di rzeczy. Jako członkowie Nato mamy obowiązek wspierać członków paktu.