Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to juz?

Polecane posty

Gość gość

Witam drogie Mamusie. Jestem w drugiej ciąży zaczelam 38 tydz , moje pierwsze maleństwo urodziło się bardzo szybciutko bez zadanych dolegliwości wody odeszły i Skarbek zaraz był na świecie. Dzisiaj w nocy drzalo mi cale ciało, brzuszek dretwial. Dziś czuje sie cały dzień zmęczona a wieczorem zebrało mnie na dokładne porządki mycie podłogi na kolanach itp. Lecz teraz mam bol z boku brzucha i nie mogę chodzić, czuje ze cala jestem gorąca gdy się zalatwialm na papierze leci mi gesty bezbarwny śluz.. . Czy mysliscie ze juz mogę spodziewać sie objaw porodu?

Gość gość
mi czop zaczal sie odklejac na 2 dni przed porodem.

Gość gość
Spokojnie, przecież to normalne, że brzuch się napina nawet na kilka miesięcy przed porodem. Ból z boku brzucha też nie wskazuje na poród. Pewnie się przemęczyłaś albo dziecko tak się ułożyło. A czop może odpaść tydzień lub nawet więcej wcześniej (mnie odszedł 9 dni przed). Tylko czop jest zwykle podbarwiony na brązowo.

Gość gość
To jest mała ilość tego śluzu. Ale jednak się pojawił czy czop nie powienin być z odrobina krwi?

Gość gość
Wiem wiem tylko moje samopoczucie dziś jest tak okropne ze nie wiem sama co mam myśleć.:(