Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy walczyc o nia

powrot do bylego?

Polecane posty

Gość czy walczyc o nia

Witam chcialbym poznac wasze zdanie,opinie Po wspanialym roku odeszla odemnie kobieta mojego zycia nagle ,niespodziewanie Odeszla do bylego ,szok Czy myslicie ze ich zwiazek ma sens? Odgrzewany,stare rany. Walczyc?

Gość gość
"Po wspanialym roku odeszla odemnie kobieta mojego zycia nagle ,niespodziewanie. ..do byłego.Szok. " - buhahaha, rzeczywiście "wspaniały" to był rok, a następny będziesz miał wycięty z życiorysu. Zastanawiam się, jakimi głupcami są ludzie, którzy łączą się bez uczuć z obu stron, a potem cierpią, płaczą i narzekają?

Gość gość
ODE MNIE!!!! naucz się!!! od kogo? ode mnie!

Gość gość
Tak to jest dla ciebie była kobietą życia ale dla niej mężczyzną życia był kto inny ale często tak bywa, u mnie podobnie

Gość gość
Miałem to samo byłem 6lat z kobieta ona sie zabujała w nowym misiu ,miesiąc dwa postanowiłem się nie odzywać ona wtedy szalała z nim, i co i tak jak mi powiedziała ze mnie nie kochała tak nie kochała i jego ,różowe okulary spadły i ten niby lepszy okazał sie byc wybrakowany, wielkie powroty,a to chce nasze zdjecia wspólne, odpowiedz: nie mam spaliłem,a to ze komputer szwagrowi naprawić samochód jakiś mały remont itp gatki byle mnie zwabić ,jak to nie wyszło to ze chce kasy za mieszkanie ani złotówki nie włożyła, a to straszenie pobiciem i tego typu jazdy a ze jestem upartyi mnie zdradziła to olałem,cierpiałem tez... Dzis ma juz z nim dziecko udają szczeliwa rodzinkę, ale jak kiedys wrzucała zdjęcia na fb czy nasze klasy tak teraz tylko zdjęcia slubu i dziecka nic wiecej ,znajomym opowiada jak to nie szczęśliwa może i tak ale wątpię troche ją poznałem . Podsumowując ty jestes gorszy od byłego on miał cos czego ty nie będziesz miec i nie mysle tu o kasie choc moze i to tez ,były ja przyjął i poszła ,a ja jako ze jestem uparty i nigdy nie zdradziłem i zdrady nie cierpię olewałem , ona na siłe chciała powrotu az pewnie w koncu po kilku miesiacach odpusciła, numer zmieniłem itp .POwiem ci szukaj innej to nie była miłosc to było zauroczenie i tyle miłosc nie robi takich świństw !!!!!

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak powrot do bylego czy bylej To tylko jakis sentyment wczesniej czy pozniej powod z jakiego nie byli razem wroci z nasilona sila Nie ma powrotow Moze byc tak ze wroci do ciebie z podwojna miloscia.

Gość gość
Może i była twoją kobietą ale ty chyba już nie.

Gość gość
w ciulu cie miała ,pobawiła sie i poszła bo tamten jej dawał cos innego