Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina19986

nie mogę rozgryźć zachowania faceta

Polecane posty

Gość ewelina19986
gość-> eee to mój by w życiu tyle nie wytrzymał:):):) ja po prostu jestem zaskoczona, że facet potrafi być taki dwulicowy...i zastanawiam się po co mi opowiadał te wszystkie bajeczki o trwałym związku itp...i tak się cieszę, że to "urabianie" skończyło się po 2 spotkaniach...

Gość gość
Jesteś młoda i niedoświadczona ,nie znasz życia ,nie możesz wrzucać wszystkich do jednego worka! Są źli i dobrzy faceci,tak samo jest z kobietami,musisz zacząć oddzielać ziarno od plew! Zrozum:życie to nie bajka!

Gość gość
Nie chciało mu się za tobą latać. Szuka pewnie teraz następnej ofiary. Taki z niego typ - łowcy.

Gość ewelina19986
a niech lata i szuka...napewno znajdzie to czego szuka...a ja już na pewno nie dam się nabrać na czułe słówka...każdy facet to zdobywca bez wyjątku i każdy o tym myśli...może nie każdy tak brutalnie jak ten ale jednak...facet to facet i fakt w kontaktach z facetami nie mam doświadczenia, w moim 29 letnim życiu byłam tylko w 2 związkach więc...dałam się omamić temu kolesiowi na chwilę, ale na szczęście tylko na chwilę...

Gość gość
żal, że takie prymitywne typy chodzą po ziemi :)

Gość gość
Chciał Cię po prostu zaliczyć ale jak zauważył że nie będzie tak łatwo to odpuścił. A był super miłym facetem, żebyś się do niego przekonała i się mu szybko oddała. Smutne ale prawdziwe

Gość ewelina19986
a najgorsze, że ja uwierzyłam w te jego czułe słówka...jeszcze obiecywał mi, że spędzimy razem sylwestra, że będzie nam dobrze, że pójdziemy do kina i takie tam...a okazał się największym prostakiem w moim życiu...masz racje smutne, ale prawdziwe...

Gość gość
dlatego facetom daje sie na poczatku maly kredy

Gość ewelina19986
najgorsze, że on mieszka niedaleko mnie i pewnie kiedyś go jeszcze spotkam, ale oby nie...bo wtedy dostałby z liścia

Gość gość
Dziewczyno... znam to, jemu chodzi tylko o jedno. Nawet nie zawracaj sobie nim glowy.

Gość ewelina19986
nie zamierzam sobie nim zawracać głowy...tylko jakbym wiedziała jaki jest to bym w życiu się z takim nie umawiała...żeby dać się tak nabrać w wieku prawie 30 lat...masakrA