Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mówcie co chcecie, ale jeżeli inteligentna koleżanka, to tylko Żydówka.

Polecane posty

Gość gość

Sama się przekonałam. Nigdy nie lubiłam towarzystwa, zwłaszcza kobiet. Dopóki nie poznałam pewnej Żydówki. To było to, czego w ludziach szukałam. Klasa, maniery. Nie chodziłyśmy do Maca, wreszcie ktoś proponował klimatyczne knajpki. Mogłam być sobą, swobodnie operować pojęciami bez lęku, że druga strona nie zrozumie jakichś słów, metafor, porównań, analogii.

Gość gość
Chodziło mi o korzenie. Ona się wcale z tym nie obnosiła, ale też nie wstydziła się o tym powiedzieć otwarcie w pewnym momencie. Od razu mi kliknęło w głowie, że to stąd jej wyjątkowość. Popatrzcie na Polaków Polaków i Polaków- Żydów. Kolosalna różnica.

Gość gość
hipsteriada nawet na kafe <3

Gość gość
Hę?

Cóż, wystarczyło zacząć się obracać w towarzystwie oczytanych i wykształconych ludzi. Nie miałabyś problemu z tym, że ktoś nie rozumie Twoich metafor.

Gość gość
Haze- zgadza się, tak właśnie zrobiłam i okazało się, że ci ludzie to z pochodzenia Żydzi.

Gość gość
Nie, nie z Krakowa.

No to ciężko mi stwierdzić czemu otacza Cię żydowska inteligencja i zidiociała reszta świata.

Gość gość
Polki to najgorsza rasa ludzka! Tylko zazdroszczą lub gdy masz mniej od ciebie to wyśmieją za plecami!

Gość gość
Hamujcie się. Nie założyłam tematu po to, żeby obrażać Polki i nobilitować ich kosztem Żydówki. Dzielę się z Wami tym, co zaobserwowałam. Może dane mi będzie jeszcze w życiu poznać gro błyskotliwych, ciekawych Polek. Nie wykluczam tego.

Gość gość
Polka to nie rasa. No chyba że jesteś Niemcem.

Gość gość
bo w Żydach nie ma nic wyjątkowego, to tylko pochodzenie. Nie wierzę też w inteligencję i oczytanie kogoś kto za przykład wyjątkowości i inteligencji proponuje "klimatyczne knajpki" zamiast McDonald's.

Gość gość
żyd to określenie na wyznawce religii judaistycznej i nie ma nic wspólnego z pochodzeniem etnicznym to raz. dwa: obecny judaizm nie ma wiele wspólnego ze starym testamentem bo poiera sie głównie na talmudzie czyli piertoleniu zboczonych, chciwych i jepnietych na umysle rabinów na temat tego co wg nich w tejże biblii sie znajduje. biorąc pod uwage efekt konicowy można równiez dojść do wniosku, że byli analfabetami. trzy: współcześni żydzi w większości są hazarskiego pochodzenia (por. kazachstan) i jedynie udają żydów bo są mistrzami podstępu.

Gość gość
rozk*****iły ich onegdaj horgy dżyngishana i od ej pory sszlajają sie po świecie udając żydów, kradnąc, zabijając i udajac inteligentnych

Gość gość
jak zie z nimi zadasz to skończysz w mydelniczce;) w dodatku będziesz uważała, że to najwłaściwsze dla ciebie miejsce:)

Gość gość
popularna jest również wśród żydów kabała czyli desyfracja biblii metodami numerologicznymi (bo wg współczenych żydów bóg zaszyfrował biblie tak że tylko oni mogą ją rozszyfrować. tzn tylko ci, któzy sie na tym znają spośród nich:D)

Gość gość
i tak np jak bóg powiedział np "kochaj bliźniego swego" to im wychodzi po obliczniach, że chodziło mu o to aby dymać blixniego swego a anusa wypiętego itd itp

Gość gość
i tak ze wszystkim. tyle zostało z plemienia mojżeszowego.

Gość gość
autorko, ilu znasz żydów poza tą jedną koleżanką? ciężko na podstawie jednostki wyrokować o ogóle społeczności, czyż nie? interesujesz się czymś poza metaforami i knajpami?

Gość gość
zresztą ich inteligencja ogranicza sie głównie do siania spustoszenia wród narodow, niszczenia tradycji, demoralizacji młodzieży i antagonizowaniu grup społecznych, płci, zawodów psów kotów kur z jajami, matek z dziecmi....skłóceni goje sa łatwiejsi do podboju i kontroli

Gość gość
Zamiast pluć na nich weźcie się za książki. Inaczej nie macie nawet startu, a pieprzyć w internetach każdy może.

Gość gość
"Mogłam być sobą, swobodnie operować pojęciami bez lęku, że druga strona nie zrozumie jakichś słów, metafor, porównań, analogii. " x skoro ty, zamiast rozmawiać, wolisz swobodnie operować pojęciami bez lęku, to nic dziwnego, że wszyscy przy tobie głupieją. A bąki czasami puszczasz, jak w swoim pseudowykwintnym języku to nazywasz?