Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jad w moich koleżankach

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy razem i one mnie sie o wszystko czepiaja. Wiedza że pisze licencjat i tylko dopytuja jak mi idzie i czemu jeszcze nie skonczylam pisac, ciagle pytania czemu nie pracuje wiecej itd. Dość już mam. A jak tylko dowiedza sie że cos mi nie wychodzi to sie ciesza. Nie wiem jak zamknac im gęby

Gość gość
Dlatego ja nie mam zadnych kolezanek i wiem,ze nic nie trace :) Zazdrosne,denne p***y.

Gość gość
Czekaj, czekaj...czemu chcą żebyś pracowała więcej? Nie płacisz? Płacisz mniej?

Gość gość
płace najwiecej a one chca zeby chata byla wolna ale kasa za pokoj byla

Gość gość
Komentowanie pisania pracy licencjackiej i pytania o koniec mogą też wynikać z ciekawości :P A, że by wolały kasę i wolną chatę to kto by nie wolał?

Gość gość
to ucinaj temat mówiąc, że nie ich sprawa, płacisz, więc nie mają prawa się czepiać.

Gość gość
to jak takie ciekawskie sa , to niech sie zajma sobą! a nie czyims życiem

Gość gość
To nie spełnia definicji bycia ciekawskim ;) no ale zwyczajnie się nie lubicie, nie myślałaś o przeprowadzce? Niby to taka ucieczka, ale po co się męczyć, jeśli ci nie pasują.

Gość gość
szlag mnie trafi jak znowu rano wstane i od razu bedzie w kuchni pytanie od pipy ktora o jeszcze wczesniej wstaje- oooo a czemu tak rano wstałaś? Ze wszyskiego sie kaza mi tlumaczyc, nawet czemu rano wstaje. Nie odburkne bo nie chce byc niemila, ale jakby to byl ktos inny to bym powiedziala ze chuj cie to p**do obchodzi

Gość gość
Ja też nie mam koleżanek. Tylko niektóre moje klientki bo jestem kosmetyczką przyjaźnią się ze mną ale wiem że po prostu mnie lubią tak bezinteresownie i tyle.

Gość gość
cieżko znaleźć prawdziwe koleżanki a te z którymi mieszkam to jak co do czego to sprzedałyby mnie za 2 złote

Gość gość
z opisu wynika, że one po prostu zagadują, większość ludzi tak robi, co bywa wkurzające, ale jadowite?

Gość gość
Ja może ze wzgledu na stres w pracy i na studiach tak reaguje, ale chyba duzo ludzi by sie wkurzało slyszac dzien w dzien zestaw pytan jak na komisariacie: gdzie idziesz, kiedy wracasz, juz napisalas licencjat, czemu rano wstajesz, czemu lejesz tyle wody jak myjesz naczynia itd. Święty by nie wytrzymał. One siedza tylko w domu, pasą brzuchy i sie czepiaja

Gość gość
Autorko, czemu jeszcze nie śpisz i zamiast pisać licencjatu siedzisz na kafeterii? Ile wody zużywasz myjąc naczynia, pewnie dużo? A jutro to pewnie późno wstaniesz. Masz zajęcia jutro? Bo jakbyś nie miała, to mogłabyś w końcu licencjat skończyć :D :D :D

Gość gość
Siedze bo sie denerwuje jutrzejszym dniem i nie moge spać

Gość gość
Nie rób z siebie ofiary. Opowiadaj na pytania tymi samymi pytaniami. Co za problem? Nie chcesz być nie miła ale one jakoś mogą?! Jak teraz dajesz sobie w kaszę dmuchać to później będzie tylko gorzej. Każdy będzie Cię gnębić a ty zamiast się skutecznie odgryźć będziesz wylewała żale na forum.