Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Andrzejki polskiej "Elyty" na emigracji, poprostu zenada...

Polecane posty

Gość gość
Caly artykul: http://wyborcza.pl/1,75477,19303923,wielka-bijatyka-polakow-w-londynie-30-osob-bilo-sie-pod-polskim.html#MTstream

Gość gość
http://wyborcza.pl/1,75477,19303923,wielka-bijatyka-polakow-w-londynie-30-osob-bilo-sie-pod-polskim.html#MTstream

Gość gość
W kupie sila, ciapaci nam nie straszni :D

Gość gość
No grubo pojechali, co za pazdzierze :D

Gość gość
Chuj z nimi niech sobie chleją i się piorą po mordach, byle za swoje. Przynajmniej nie ścinają nikomu głów, nie wpadają z kałachami, nożami i nie wysadzają się

Gość gość
To tylko świadczy kto z Polski emigruje. Patologia sama.

Gość gość
up Mów za siebie patolu Ja jestem normalny, nie siedzę całymi dniami przed polską tv z puchą polskich szczyn w łapie i nie kręcą mnie te wszystkie andrzejko srajko mikołajki w polskich klubach, kościółkach i innych g****ach

Gość gość
Przyd***e, swoim postem tylko potwierdzasz, ze jesteś patrolem. Tylko patol wstydzi sie swojej historii, swojego kraju i swoich obyczajów. Śmieci spytam tylko. Latasz z gola dopa po mieście w halołyn?

Gość gość
O jakich obyczajach perdolisz ? Andrzejki - chlanie na umór, Barbórka, mikojałki - chlańsko, święta - chlańsko a potem branie się za łby. Umiesz odróżnić prawdzie tradycje od zwykłych pijatyk. Mam tak samo w dopie twoje hałołyn jak i polskie pseudotradycje polegające na tym żeby się nawalić w trupa

Gość gość
To nie pierwszy raz kiedy jest tam problem z parafianami. Po opuszczeniu sali imprez czesto bylo glosno i okoliczni mieszkancy nie raz skladali skargi. Czemu ludzie nie potrafia sie kulturalnie zachowac tylko zawsze wszczynaja jakies burdy?

Gość gość
Powiedz w takim razie co determinuje twoje czlowieczenstwo? Jaka masz przynależność narodowa? Kim jesteś?

Gość gość
No widac kto wyjechal z PL z filmiku hehehe, patologia czyli osrusy smiedzace cebula a kro cos umie to ma dobra pensje w Pl jak ja , beke mam zwas zmywaki na całego

Gość gość
jak dobrze, że w Polsce nikt nie pije i się bije! wszyscy którzy pili i bili wyjechali wg ciebie do UK, tak?

Gość gość
Ja to chyba dziwna jestem nie piję prawie wcale alkoholu, lubię czasem lampkę wina lub coronę z limonką; mój mąż niedużo pije a jesli już, to najchetniej pije piwo tiger, heineken, ale i różne IPA. czasem wino ze mną. nie chodzimy do koscioła ostatnio na mszy bylismy ja jak mialam 21 lt on jak mial bodajze 17., slub cywilny mamy. z nikim się nigdy nie bilismy, nie lubimy mikołajek andrzejek itp. halloween obleci ale też nie widzimy w tym okazji do chlania, bo jak pisalam pijemy mało. i mamy całkiem dobre pensje i ciekawe zawody, a mieszkamy w UK... do to tego co tu tak pluje że patologia tylko wyjechała pozdrawiam

Gość gość
takie sceny to na polskiej wsi codziennosc, ile razy widzialam bijatyki polskich dresow na dyskotekach tudziez innych imprezach, pod blokiem pijusow zawsze tez pelno jak i na okolicznych przystankach wiejskich wiec nie pierniczcie ze to nagle tylko taka patologia w UK, tutaj przyjechal caly przekroj ludzi, wiec****atole zule tez, ale jest cala masa ludzi normalnych tak samo jak i w kazdym rejonie Polski

Gość gość
Ale za to my w UK jesteśmy bogaci a wy w PL co? Zęby w ścianę byle dotrwać do wypłaty.

Gość gość
W uk jest drozej niz w PL taka prawda , co z tego ze w uk zie wiecej zarabia jak mieszkania kilka razy drozsze i wynajem i dobre zarcie, ciekawe gdzie w uk kupicie cebulaki kawalerke za 40tys funtow a w PL bez problemu i jeszcze z normalnym zlewem a nie jakimis dwoma kurkami heheheh

Gość gość
co do tej kawalerki : Moi sąsiedzi drzwi w drzwi , nie Polacy ale też nie Szkoci (w Edynburgu mieszkam),kupili mieszkanie w budownictwie 4-letnim (w chwili gdy kupowali) , 3 sypialnie ale ta trzecia to maleńka ok 2x2m, w sumie metraż mieszkania mają ok 64-66m kw. i kosztowało ich wtedy czyli kilka lat temu 190 tysięcy. do centrum Edynburga 10 minut samochodem.

Gość gość
kup takie mieszkanie o takim metrażu w nowym budownictwie za taką cenę w jednym z najważniejszych miast Polski ...

Gość gość
liczba mieszkanćow Edynburga jest porównywalna z Gdańskiem czy Szczecinem... tam takie mieszkania, 65 m kw, są od 250 tys do 400 tys ...

Gość gość
I co sie harass tymi cenami mieszkan Skoro Ciebie I na zadne nie stac tylko pewnie wynajem od pakola

Gość gość
a co ma temat o mieszkaniach do watpku o burdzie zuli pod kosciolem?

Gość gość
posty o cenach mieszakń były odpowiedzią do tego 2015.12.07