Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Eko jaja. Ile kosztują ?

Polecane posty

Gość gość

Czy kupujecie swoim maluchom eko jaja ? Te z numerem 0 na jajku. W jakich cenach one są jeśli chodzi o sklepy ekologiczne ?

Gość gość
tyle ile jaja łysego z brazzers, gdzies z dolara

Gość gość
Hahahahahaha hahahha dobreee

Gość gość
Ja kupuje prosto ze wsi.

Gość gość
W sklepach z wolnego wybiegu są po 7 zł za małe pudełko.Lub z chowu sciolkowego sa dobre.

Gość gość
gdzies 13 zł za 10 sztuk

Gość gość
Polecam kupowac od bab ze wsi. Jeśli mieszkasz w niedużym mieście, to czasami stoja takie na straganach np. przy marketach. Ok. 16 zł za 30 jaj. Upewnij się czy są ze wsi - jak są brudne od kurzej kupy albo jest do nich przyklejone np. piórko, to ze wsi.

Gość gość
Ja kupuje w sklepie osiedlowym 6sztuk za 7 zł

Gość gość
tak od kobitki co ma swoje kury 10szt 8zł

Gość gość
W sklepie klasa 0, czyli chów eko to koszt około 10,- za kartonik. 1, czyli wolny wybieg kosztują bardzo podobnie zresztą.

Gość gość
ogladalam program na tvn style oni czesto maja takie o zdrowej zywnosci. specjalista wypowiadal sie ze eko jaja to pic na wode, przeplacanie tylko. kazde jajko ma ten sam sklad czy sciolkowe czy klatkowe, do jajka nie dostaje sie zadna chemia ktora je kura, wiec nie oplaca sie kupowac eko. od tej pory kupuje zwykle L w biedronce

Gość gość
Chemia się nie dostaje ale od zestresowanej kury jajka są mniej wartościowsze i zauważ że inna jajecznica wychodzi i pachnie z dobrych jajek O lub 1,a nie śmierdzi kurą..z biedny te jajka śmierdzą jakoś.

Gość gość
gość wczoraj jest ogromna różnica! kupowałam w biedronce L, kupowałam w sklepie z jajami 2 i teraz kupuje od kobiety ze wsi, która ma swoje kury. Różnica już jest ogromna, w kolorze, smaku i zapachu jajek. Jajecznica z tych jaj, od kobitki ze wsi, jest najsmaczniejsza i najbardziej aromatyczna. To zdanie podziela moja rodzina, która od razu zauważyła różnicę przy konsumpcji jajecznicy. Kup najpierw takie wiejskie jaja od kogoś ze wsi, a potem się wypowiadaj. Zobaczysz różnicę.