Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psy przynosić kase

Rola faceta w związku to przynosić w zębach na kolanach babie kase

Polecane posty

Gość psy przynosić kase

i to JEDYNA funkcja faceta. Po dokładnej analizie i zastanowieniu się każdy facet dojdzie do tego samego wniosku, a jak nie dojdzie to jest tępym debilem.

Gość gość
Od psa się od/pi/er/dol. Do pięt mu niedorastasz ty cuchnąca zakało co się z doopy wysrało.

Gość gość
No nie wiem. Ja mojemu mezowi nie kaze. Chyba zle trafiasz kolego...

Gość gość
nie przyniesie wystarczająco kasy to awantury i rozwód, takie są kobiety

Gość kręce lody
zgadza się, oj te baby

Gość gość
A ja bym znalazła kilka innych ról, no ale żeby choć troszkę chciałosię je spełnić.

Gość gość
Oj biedak,kasy zarobić nie umie bo tępak i tu skomli jak pies-rusz Glowa nieszczesniku!

Gość gość
potwierdzam

Gość gość Ala
Jest równouprawnienie... Jeżeli mężczyźnie nie chce się pracować lub mało zarabia to może zająć domem, dziećmi... Kobieta zaś powinna pracować, jeźeli ma lepszą pracę od męża.

Milosc to nie pluszowy miś... ale faktycznie jesli facet sie tak slucha i usluguje kobiecie to jest z nim zle, facet powinien byc meski i niezalezny. Z natury jest agresywny, nie ciapowaty, zdolny bronic rodziny. W dzisiejszych czasach to wszystko sie pomieszalo!

Gość gość
Olka R dziś Oczywiście, w naszej kulturze facet nie może rozczulić się nad własnym dzieckiem, ani wzruszyć się np. na wieść, że zostanie ojcem, bo to będzie taaakie nie męskie,żonie też ma nie okazywać, że ją kocha, ma być z kamienia, prawda?

Gość gość
Olka R facet jest z natury agresywny? A wydawało mi się, że człowiek już dawno wyzbył się pierwotnych popędów i umie nad sobą panować.

Gość prawictwo pospolite 152
no rzeczywiscie skompromitowala sie z tym ze facet jest agresywny .. Agresywni to są kryminalisci a porównaj sobie zwierzęta do ludzi Agresywnosc zalezy nie od płci tylko raczej od gatunku samica lwa jest agresywna , samica hieny jest agresywna , samica tygrysa to samo (samice surykatki albo zająca nie są agresywne)

Gość gość
dlatego nigdy nie będziesz miała faceta przebrzydła ropucho wiesz co w dupę nas możesz pocałować zachłanna egoistko co wyrosła na śmieciach i teraz się chwali że kasa dla niej najważniejsza bo tępota umysłowa przeżarła ci mózg kobieto weź się za kase w tesco bo zaczyna ci świrować w łepetynie . Rola kobiety to jest siedzieć przy garach w domu , a nie mysleć o pierdołach.

Gość gość
Nie na kolanach. Ale racja,powinien zapewnić godne życie kobiecie i dzieciom. A do tego być wspaniałym kochankiem. Te dwie funkcje. Widać ty się do seksu nie nadawales i byłeś tylko bankomatem. Pewnie utrzymywałbys nie swoje potomstwo.

Gość prawictwo pospolite 152
nie mówiąc o tym ze 80 % więzniów w USa stanowią czarni , a nie biali

Gość gość
ha ja byłem bankomatem śmiechu k***a warte ja haruję od 6 - do 19 bez żadnych przerw wracam do domu uj****y a jeszcze muszę tak : zająć się domem , opłacić rachunki, i zaraz lece do drugiej pracy idt idt ale co ty o tym wiesz jak umiesz tylko skomleć ze faceci są p*****lnięci bo ci woda sodowa do łba uderzyła . kobieta też coś musi wnieść do życia a nie tylko oczekiwać na usługiwanie , bo co najwyżej na takie coś to można pierdnąć. facet który jest niezależny i twardy w swoich postanowieniach to jest facet , a nie jakaś łajza która liże stopy kobiecie. A tak po za tym a pro po kasy to w związku jest tak że powinno się dzielić kasę z kobietą no chyba że ktoś funkcjonuję w patologii to już jego sprawa.

Gość gość
gość dziś To nie średniowiecze, cieciu, idź ubierać choinkę, dziecino.

Gość gość
gość dziś średniowiecze to ty masz w głowie

Gość gość
gość dziś Wszystko wskazuje na to, że jednak ty.

Gość gość
odezwała się hipokrytka bez skazy normalnie k***a anioł :D

Gość gość
Wiecie jak kobiety traktują strone męską? jako woły zaprzęgowe do zapewnienia im wygodnego leżakowania. Kobiety skupiają sie w życiu jedynie na swym kobiecym interesie - kosztem drugiej płci. Przeciez wszystko krzyczy że kobieta to dizwka, pasożyt, wiedzma, więc dlaczego one mają jakieś prawa, dobre stanowiska, dziec*****eniądze na ich utryzmywania? z przeprowadzonych badań wynika, że dzieci wychowywane przez kobiety mają wieksza podatność na depresje, pewnie je już spalono. Ciekawe też czy definicja d***** oznacza jeszcze to samo, że to ta co czerpie korzyści wzamian za usługi seksualne, czy tej definicji nie przekręcono na tą modną u kobiet, że to ta co daje nie ceni sie. Wszystko, przynajmiej w tym kraju jest robione, łącznie z fałszerstwami i przeinaczaniem praw na rzecz kobiet. A pytam sie, kim jest kobieta? zwykła chgućowa dziwką.

Gość gość
A ja się zgadzam że facet ma w swojej naturze agresję. I to każdy normalny facet. Po prostu jak ktoś mnie próbuje oszukać robię się agresywny. Słownie czy zachowaniem. Kobieta jak zasluzy to dostanie ode mnie kase ale żeby to był jakiś mój obowiązek to raczej nie. Generalnie czym kobieta więcej ode mnie chce tym mniej dostaje albo wogole kończę znajomość. A taka co nic nie chce to mogę złotem obsypać :).

Gość gość
gość dziś To żadna nowość, bo tylko debil nie wie, że dziecko,wychowujące się z jednym rodzicem ma problemy, geniuszu

Gość gość
gość dziś A żebyś wiedział , że bez skazy

Gość gość
gość dziś Pozdrów mamę, skoro kobieta to d***** :)

Gość gość
gość dziś Chyba jestem agresywnym facetem, lubię skopać tyłki facetom, mimo że jestem kobietą.

Gość gość
Kobiety same prowokują facetów żeby się w*******i a potem mają pretensje że ich facet jest znerwicowany. Przyjdzie taka purchawa co ma problem do całego świata i wylewa swoje żale. Bo przecież trzeba kogoś poszczuć bo mi tak źle . Nie prawdaż? Zawsze sie znajdzie jakiś do poszczucia ale nie dama księżniczka safonesa musi swoje frustracje wyżyć na kimś bo przecież nie byłoby tak kolorowo ...